reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O naszych chłopach ;)

reklama
ooo właśnie, może to Was zachęci do przyjazdu! jazda bez ograniczeń!
kolor naszego jest całkiem zielony
zabawka fajna, najważniejsze,że oboje to lubimy
reamon-super sprzęt, wygląda na zadbany, ja niestety niepewnie czuje sie na 2 kołach hi hi
Olu-motorówka stała w porcie, tylko raz płynęła jak ją stawialiśmy na wodę w tym roku :no: nie było czasu pływać
Aneczko-zapraszam na jazdę, a zimą jaka drajda!
Kreciku no nie dał się namówić na Twoją propozycję he he

aaaa jeszcze powiem, że już pierwszego dnia wywróciłam sie na nim i zbiłam lusterko, on ma inaczej środek ciężkości i jest wyższy od starego i wywróciłam na wirażu... stary trochę sie zdenerwował ale na drugi dzień kupił nowe.

Ewan napewno chetnie bym sobie pojezdzila i nawet troche namawiam meza na przyjazd do Augustowa, ale narazie z miernym skutkiem.Zobaczymy narazie nic nie mowie ale oczywiscie marze o tym zeby do was wpasc:tak:nie tylko dlatego zeby na waszym cudenku pojezdzic ;-):happy2:

Mój z miejsca jedzie ..no ale niestety termin Nam nie pasuje..więc czekamy na następny rok...super sprawa z tymi quadami a motorek tez niczego sobie.....

ale mnie nerw wczoraj ruszył!!! wrrrr.... mały przegryzł smoka, smok do wyrzucenia.... trudno, trzeba kupić nowy... a mój małżonek (jak mądry inaczej) wyrzucił całą nakrętkę ze smokiem z butelki canpolu zamiast wyciągnąć gumowego smoka! teraz cała butelka do wyrzucenia bo nakrętki się pewnie nie dokupi. Nie chodzi oczywiście o głupią butelkę ale o to, jak mysli ojciec rocznego dziecka o wymianie smoka-wyrzuca wszystko! ma chłop pojęcie, nie ma co!

sprawdzę, zastanawiam sie tylko nad zasadnościa zakupu-może już tylko kubek niekapek.... sama nie wiem

reklama
No wlasnie - faceci... Piotrek teraz wraca pozno z pracy i wczoraj zostawilam mu wieczorem obiad - a zeby nie musial odgrzewac kotletow (mielonych) w mikrofali to owinelam kazdy w folie aluminiowa.. i dobrze ze mnie tknelo i wstalam, bo wlasnie chcial "wyrzucic te sreberka" do kosza....

Do góry