LadyCaro
Fanka BB :)
no to ja wtdy będę się bzykać w najlepsze, nie mam telefonu, ale jest duża szansa, ze to moja owulka xD3 lutego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to ja wtdy będę się bzykać w najlepsze, nie mam telefonu, ale jest duża szansa, ze to moja owulka xD3 lutego
lepiej więcej niż mniej bierz faceta i działajcieJestem teoretycznie przed.
No to możliwe że ja ino tak wiąże to. No ale spoko, dobrze że śluz jest niż żeby go miało nie być widocznie w tym cyklu troszkę więcej go także spoko
A ile się w sumie staraliście?Oczywiście nie uważam, że był to niesamowity duży okres żeby nie było, ale no nie był to łatwy okres w którym mogłam bez problemu się strać bo walka była o owulację , więc po mimo, że nie był to niesamowicie długi okres, to jednak intesywny i wiele pracy mojej włożonej w to, dodatkowo to też nie było zajście w miesiąc czy 3 co uważam za szybkie, chociaż każdy ma swoje okres czasu.
WTF@Bolilol byłam dziś takim flakiem, że nawet shouldera nie wycisnęłam dla Ciebie, przepraszam. Mogę Ci zadedykować brassa po wylewie, przyjmiesz?
bo my obydwie robimy w pole dance i to nazwy figurA ile się w sumie staraliście?
WTF
3mam kciukino to ja wtdy będę się bzykać w najlepsze, nie mam telefonu, ale jest duża szansa, ze to moja owulka xD
9 Miesięcy, więc załapaliśmy jako na klasyczna para. Ale 6 pierwszych cykli starań bezowulacyjnych, trafianie na beznadziejnych lekarzy, w sumie ostatnim cyklu który był stymulowany clo było bardzo kiepskie endometrium i próbowałam wszystkiego żeby je podbić, lekarze nie umieli znaleźć śladu po owu, ale mierzyłam temp. Więc widziałam, że było, ale mówiono mi, że z takim endo nie ma opcji zajść , a jednak się udało.A ile się w sumie staraliście?
WTF
ja tak samo poproszę o infoNie ma i jak tylko będę 2 kreski to proszę nawet na priv mi pisać, żebym nie przeoczyła i wtedy świętuję proseco bez % taki prezent poproszę na urodziny
A ile już cyklów za Tobą dokładnie?jestem ciekawa jak ja będę wspominać te moje zasrane lata starań xD
Fioletowe czy różowe...?Zamówiłam wczoraj testy owulacyjne z clearblue te wykrywające dwa hormony (LH i estrogen). Czy któraś ma i poleca bądź nie poleca?
gwara taka!bo my obydwie robimy w pole dance i to nazwy figur