reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Oczywiście nie uważam, że był to niesamowity duży okres żeby nie było, ale no nie był to łatwy okres w którym mogłam bez problemu się strać bo walka była o owulację 🤷‍♀️, więc po mimo, że nie był to niesamowicie długi okres, to jednak intesywny i wiele pracy mojej włożonej w to, dodatkowo to też nie było zajście w miesiąc czy 3🤷‍♀️ co uważam za szybkie, chociaż każdy ma swoje okres czasu.
jestem ciekawa jak ja będę wspominać te moje zasrane lata starań xD

reklama
Dobrze że podchodzicie na lajcie, tego się trzymajcie 😘 ja chyba jestem dość nieciepliwa i pesymistyczna osoba stąd pewnie moja reakcja. A jeszcze dzisiaj dowiedziałam się że koleżanka z zespołu poszła na zwolnienie bo zaszła w ciaze a w zasadzie jak to ujęła "wpadła" to aż mi się coś kręci w środku. Chociaż sama pierwszą ciążę uznaje za "nieplanowana" to w tej chwili gdy skupiam się na dniach płodnych planowaniu itd to coraz mniej rozumiem jak można wpaść

Właśnie ostatnio jak powiedziałam mojej mamie że zaczęliśmy starania to usłyszałam rady o wyluzowaniu i odpuszczeniu (dokładnie brzmiało to tak " wiesz że im mniej będziecie chcieli tym szybciej się uda"). I już pożałowałam że zaczęłam ten temat 😏
Ja to słyszę co chwilę, na każdym kroku, że już wam nawet tego nie pisze 🥲 ostatnio w rejestracji do dentysty, potem od kilku koleżanek z pracy, zwłaszcza od tych, co jeszcze nawet nie planują dzieci 🙃

reklama
wiesz co, ja tak nie mam i w sumie nie widziałam nigdy, by ktoś to wiązał jakoś. Ty jesteś przed czy po owulacji? (przepraszam, nie mogę sobie przypomnieć)
Jestem teoretycznie przed.
No to możliwe że ja ino tak wiąże to. No ale spoko, dobrze że śluz jest niż żeby go miało nie być 🤣widocznie w tym cyklu troszkę więcej go także spoko🤣💚

Do góry