reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ja nigdy normalną nie byłam. W czasach covida wtedy to było i w sumie 2 treningi dziennie były rano i wieczór,a raczej nic bo zazwyczaj w godzinach od 22 do max 1😅 spałam średnio 3-5h zajebiscie było 😅😅😅
matko ja tak robiłam przed ślubem żeby schudnąć 😜coś strasznego ,okropnie te czasy wspominam 😅 schudnąć schudłam ale chodziłam jak zoombie

reklama
Można mi wpisać faktycznie 🩸

Rozważałam mierzenie temp jak dostanę okres ale jednak to nie dla mnie :p wczesnoporanne godziny to ja śpię jak na szpilkach i staram się nawet nie oddychać żeby nie obudzić młodego, a co dopiero alarmy itp :D
Gin mi idealnie przewidziała owulację więc będę bazować na monitoringu.
Mój też się słucha i ma mój rygor xd ale jak np zje coś "niewłaściwego" to mi mówi o tym, zachowując się jak małe dziecko 😁 i to mnie zawsze rozbawia do granic, na chwilę wybaczam, ale później żandarm wjezdza 😁 gdybym go nie pilnowała to żyłby tylko na pizzy i słodyczach, a ma IO i Hashimoto 🙆
O haha mój też :D jak się go pytam o pomysł na obiad to zawsze pizza, kebab, burgery, hot dogi itp. Jedyne napoje jakie pije to herbata i cola zero :D ale już się przyzwyczaił do moich dietetycznych obiadów.
Byłam u lekarki, niewiele to dało, bo co i mogła powiedzieć? Wysłała mnie tylko szybko ja bete. Dziś 25 wiec spadła. Czekam na krwawienie. Naprawdę myślałam, ze już się udało… ze po tylu latach już nic złego nie spotka. Mam nadzieje, ze za jakiś czas się podniosę i tu wrócę…
Oj bardzo mi przykro, też to przeszłam :( najgorsza jest ta początkowa radość że się udało a potem takie zderzenie z podłogą... Jednak z każdego upadku prędzej czy później idzie się podnieść i życzę Ci żeby to było jak najszybciej ❤️
@Elph Ja miałam w tym cyklu pełno plamień 😅
Oo implantacyjne może? U mnie już się rozkręca zwykły okres więc po ptakach :p

Ogólnie trochę mnie przybiło że się nie udało, ale nie jakoś bardzo. Najbardziej chyba mnie dobija sytuacja w pracy - muszę przejść na wychowawczy, a liczyłam że się uda tego uniknąć.

Codziennie o jednej porze, bez wstania z łóżka, z termometr z dwoma miejscami po przecinku, w jednym i tym samym miejscu np. Pochwie i polecam do notowania apl premom lub flo, oczywiście pomożemy my również interpretację, po jednym cyklu już człowiek wie co i jak i z kolejnymi lepiej 💚
No to chyba nie dla mnie. Pracuje na zmiany jak mam na rano to wstaje o 4 a jak na popołudnie to lubię sobie pospać tak nawet do 9. Jak mam wstać wcześniej to się zwlec z łóżka nie mogę. Wiadomo na rano do pracy wstaje bo muszę wyjścia nie mam.
Dlatego myślę że to nie dla mnie chyba.

No to chyba nie dla mnie. Pracuje na zmiany jak mam na rano to wstaje o 4 a jak na popołudnie to lubię sobie pospać tak nawet do 9. Jak mam wstać wcześniej to się zwlec z łóżka nie mogę. Wiadomo na rano do pracy wstaje bo muszę wyjścia nie mam.
Dlatego myślę że to nie dla mnie chyba.
Gwarantuje, ze żadna z nas nie wstaje o 5-6 rano w niedziele, żeby zmierzyć tempke, dlatego, ze lubi tak rano wstawać 😂😂

Ja właśnie bardzo dobrze się czułam i robiłam dla siebie i własnego samopoczucia😅😅😅. Przed weselem kompletnie się nie katowałam 😅
jakby mi waga pozwalała to bym tez robiła coś dla siebie 😅 a leciało ze mnie jak ze świni i przechodziłam drogę przez mękę ,ale za to na podróży poślubnej sobie odbilam za wszystkie czasy 😅 spałam ,jadłam ,piłam od 11 kolorowe drinki przy basenie 😅🍷🍺

Byłam u lekarki, niewiele to dało, bo co i mogła powiedzieć? Wysłała mnie tylko szybko ja bete. Dziś 25 wiec spadła. Czekam na krwawienie. Naprawdę myślałam, ze już się udało… ze po tylu latach już nic złego nie spotka. Mam nadzieje, ze za jakiś czas się podniosę i tu wrócę…
Bardzo mi przykro Kochana ❤️ trzymaj się 😔

reklama
Łącze się, ja tez mam jakiś taki słaby dzień, jestem zła na wszystko chyba już. Ze pada deszcz i ze jest ciemno tez :/

29 lat to jeszcze dużo czasu, spokojnie
Niby tak, chociaż wiadomo jak jest, czas leci, spotkać dobrego lekarza też niełatwo. Możecie się śmiać ale po prostu coś mi mówi (niech będzie że to kobieca intuicja) że będzie trudno i że nie mam dużo czasu :-/
A w jakim województwie domek? Możemy przyjechać z bernolem na parapetówkę 🤣🤣🤣🤣
@Kala1201 ma dwa, mysle, ze tez wpadnie 😎
Zachodniopomorskie 😁 jak się urządzimy to zapraszamy 😂😂

Do góry