reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ja pije wino, bo mam taki zjazd nastoju, że nie daje rady
Płacze na przemian z ogarnianiem sie na chwile, dawno tak nie miałam :( fatalny dzień pod każdym względem
Łącze się, ja tez mam jakiś taki słaby dzień, jestem zła na wszystko chyba już. Ze pada deszcz i ze jest ciemno tez :/
Mam jużż prawie 8 letnia córkę więc teoretycznie wiem że z Hashimoto da sie zajść w ciążę ale wiadomo to siedzi w głowie i obawy są. W kwietniu skończę 29 lat więc czasu coraz mniej. Co do owu wydaje mi się że mam, ponieważ w momencie gdy wychodzą mi dodatnie testy owu to widzę zmiany w sluzie, jest go dużo więcej ( do owu to w sumie wcale śluzu nie czuje) plus kłucie w jajnikach itp. oczywiście wiem że to są subiektywne objawy dlatego pewności nie mam, stąd myśl o monitoringu żeby mieć pewność że mam owulację. Z badań mam TSH, ft3, ft 4 , prolaktynę i progesteron, wszystkie wyniki do tej pory zrobione mam w normie. Ogólnie to chyba ten progesteron na poziomie powyżej 30 narobił mi nadziei ( nie wiem czemu, podświadomie) że jednak się udało i chyba dlatego po negatywnym teście tak mocno to przeżyłam
29 lat to jeszcze dużo czasu, spokojnie

reklama
Chyba cierpisz na to co ja, chronicznie niewyspana jestem , ile bym nie spała, to i tak rano jestem wkur*** na cały świat , bo to za szybko dzień się zaczął😆
Kiedyś sto lat temu na swoją maturę też zaspałam z polskiego , ledwo mnie wpuścili😅
Hahah mam to samo😅 budzę się rano i już myśle jak to fajnie będzie wieczorem się znów do łóżka położyć 🙈

To samo! Jeszcze godzina to praca z wyra 🤣🤣
Haha u mnie z wyra by nie przeszło bo pracuje na dwóch monitorach ale przez godzinę to jakiś stan pomiędzy spaniem a jawa, niby siedzę ale mózg tak średnio ogarnia 😂
Ja potrafiłam na homeoffice wstawac o 4 żeby upiec chleb, zrobić trening 😅😅 aczkolwiek kocham spanie 😅
😱 Za mocno cenie spanie żeby tak się poświęcać 😂 ale podziwiam

reklama
Do góry