reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ech rozumiem Cię, najgorzej właśnie jak sobie zaczniemy wkręcać objawy a one potrafią wyglądać naprawdę przekonująco no bo idealnie pasują do wszędzie opisywanych objawów ciąży :/ sama zawsze się tak wsłuchuję w organizm. Ja nie wiem, nie wierzę że w te cykle gdy się nie staraliśmy to czułam się tak samo i nie zwróciłam na to uwagi.
A temperatura w dół to już wszystko przekreślone, zawsze tak jest?
Ja jutro mam gdzieś 12dpo i jak wyjdzie negatyw to też się załamię :/ jeszcze będę się łudzić że może ta owulacja była jednak później bo na 100 procent to nie mam pewności, coraz bardziej się będę nakręcać mimo że mam negatywne przeczucia bo nie wierzę że na 3 cykle w których była szansa na ciążę, każdy by się "udał" (no bo biochemy to takie nie do końca udane...).
Objawy PMS to bardzo zbliżone do wcześniej ciąży. Wiec Mogą świadczyć o niczym 😂

Uff nadrobiłam dzisiejsze popołudnie, u nas miłe popołudnie i wieczor u znajomych. Odnośnie sprzątania, to robimy po równo, choć wielu rzeczy nie lubi żadne z nas 🙈 np. prasowania, mimo, ze mam żelazko parowe karchera to niet niet ee, mój zawsze robi oczy kota ze shreka, czy mogłabym. No i ja nigdy nie kosze trawy, nie wynoszę popiołu z pieca itp. ale za to gruntowne porządki to jednak ja - łazienki, okna, a okien mam jakieś 25 sztuk (na szybko licząc), wiec no hm. Nigdy się nie da, umyje kuchnie i salon i dzień się kończy 🤷‍♀️ ale za to mąż wówczas coś ogarnie innego - podłogi poodkurza i pomyje czy coś.
Właśnie dzisiaj oglądaliśmy I-robota u znajomych i chyba kupie sobie taka Bożenke ;)
O, a to w razie, gdyby ktoś nie wiedział, co oznaczają ikonki na pralce:

I pisze Wam to ja - ta od pralki 😂😂

Załączniki

• 411E96A0-8F0C-47C3-B895-F38C70416D11.png
    411E96A0-8F0C-47C3-B895-F38C70416D11.png
    416,4 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Do góry