Kaala
Fanka BB :)
Na 15 był wróciłam po 17 do domuTo o której ten panieński?
Ale było super ! Mega się rozmawiało , pośmialiśmy się , zero tematów o dzieciach także super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 15 był wróciłam po 17 do domuTo o której ten panieński?
Ja co cykl mam nowe objawyno apropo objawów to ja już miałąm każdu objaw który istnieje i nie świadczył o niczym, więc ja już w ogóle nie przywiązuję do nich wagi
Aż bije pozytywna energia z tego wpisuj, świetnie, że się udałoNa 15 był wróciłam po 17 do domu
Ale było super ! Mega się rozmawiało , pośmialiśmy się , zero tematów o dzieciach także super
Objawy PMS to bardzo zbliżone do wcześniej ciąży. Wiec Mogą świadczyć o niczymEch rozumiem Cię, najgorzej właśnie jak sobie zaczniemy wkręcać objawy a one potrafią wyglądać naprawdę przekonująco no bo idealnie pasują do wszędzie opisywanych objawów ciąży :/ sama zawsze się tak wsłuchuję w organizm. Ja nie wiem, nie wierzę że w te cykle gdy się nie staraliśmy to czułam się tak samo i nie zwróciłam na to uwagi.
A temperatura w dół to już wszystko przekreślone, zawsze tak jest?
Ja jutro mam gdzieś 12dpo i jak wyjdzie negatyw to też się załamię :/ jeszcze będę się łudzić że może ta owulacja była jednak później bo na 100 procent to nie mam pewności, coraz bardziej się będę nakręcać mimo że mam negatywne przeczucia bo nie wierzę że na 3 cykle w których była szansa na ciążę, każdy by się "udał" (no bo biochemy to takie nie do końca udane...).
Znamy i lubimyA teraz idę w kime
pograliśmy w grę The Last of Us. Zajebioza gra ! A teraz wyszedł serial
Polecam jeżeli ktoś ma pleja
Dokładnie takDzień dobry wszystkim w ten niedzielny poranek. Gdzie sa jakieś fotki dzisiejszych kreseczek? Pytam się no gdzie??? Ucieszcie oko :*
u mnie bez dobrych wiadomości:Dokładnie tak
@Bolilol i @black_angel jak Wasze wykresy oraz u Ciebie @Aczkolwiek@to_na_pralkę jak ten wykresik? I oczywiście inne mierzące pokażcie jak tam