reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
A nasienie jest ok i wyniki u Cb chyba też?
Mąż ma obniżona morfo do 1%, ale ma 600mln plemników, wiec i tak mamy nadzieje, ze to jest wciąż 60mln prawidłowych, gdzie niektórzy maja 40mln wszystkich i to nadal norma.
Czy u mnie tak super? TSH obniżam, ginekolog mówi, ze ok, ale endokrynolog wczoraj mocno sobie wzięła za cel ustawiania mi lepiej hormonow i ustawiania cyklu, ale biedna nie wiem, ze ja nawet jak miałam 18 lat to potrafiłam mieć cykl 50dni, wiec nie wierze, ze uda się mnie ustawić na 30dni np.

Mąż ma obniżona morfo do 1%, ale ma 600mln plemników, wiec i tak mamy nadzieje, ze to jest wciąż 60mln prawidłowych, gdzie niektórzy maja 40mln wszystkich i to nadal norma.
Czy u mnie tak super? TSH obniżam, ginekolog mówi, ze ok, ale endokrynolog wczoraj mocno sobie wzięła za cel ustawiania mi lepiej hormonow i ustawiania cyklu, ale biedna nie wiem, ze ja nawet jak miałam 18 lat to potrafiłam mieć cykl 50dni, wiec nie wierze, ze uda się mnie ustawić na 30dni np.
moge zapytać jakie TSH zbijasz i jaka dawka? Ja wyszarpalam od lekarza leki ale dostałam 0.25mg levothyroxine a moje TSH to prawie 5 więc się zastanawiam na ile to pomoże. Chyba muszę wspierać się dieta 🤦🏻‍♀️

600, czy 60?
A ile mój ma procent w wyniku, ja tego nie widzę u siebie, zerkniesz? Nie znam się na wynikach nasienia i jedynie bazuję na zdaniu @LadyCaro, że jest spoko, lekarz też tak twiedzi .. już w tym nie kopię.
A odnośnie tsh to chyba da się to prostu lekami ładnie unormować?

Załączniki

• 46D3A5D6-B3B2-4854-8F20-FF96F8243499.png
    46D3A5D6-B3B2-4854-8F20-FF96F8243499.png
    129,6 KB · Wyświetleń: 49
Wróciłam się do domu na zdalna :) Mi dopiero w okolicy 13 dpo wyszła taka kreska. W 9 dpo betę miałam negatywna, byłam komoletnie załamana, wpadłam w wir zakupów biletów lotniczych, mocno trenowałam i nawet wina się napiłam, a nie pije, bo uprawiam duzo sportu, wiec mam teraz wyrzuty :p Nigdy dotąd mi nie wyszła żadna kreska. Czekam na wieczorny wynik bety. Wiem, że może być różnie.
BE52E16B-5569-4F1F-864D-DC0CD424927D.jpeg

reklama
Wróciłam się do domu na zdalna :) Mi dopiero w okolicy 13 dpo wyszła taka kreska. W 9 dpo betę miałam negatywna, byłam komoletnie załamana, wpadłam w wir zakupów biletów lotniczych, mocno trenowałam i nawet wina się napiłam, a nie pije, bo uprawiam duzo sportu, wiec mam teraz wyrzuty :p Nigdy dotąd mi nie wyszła żadna kreska. Czekam na wieczorny wynik bety. Wiem, że może być różnie.
Zobacz załącznik 1486647
Kreseczka wcale nie blada. Mam nadzieję ze w beta potwierdzi :)

Do góry