Nasturtium
Fanka BB :)
A nasienie jest ok i wyniki u Cb chyba też?Niby mam, ale czy chce. Miesiąc temu byłam i była owu a i tak doopa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nasienie jest ok i wyniki u Cb chyba też?Niby mam, ale czy chce. Miesiąc temu byłam i była owu a i tak doopa
W zwykłym w ośrodku zdrowia miejscowymTak a w jakim labo miałaś?
tak a w jakim labie robilas?To na stronie tego labolatorium znajdę to?
Dokładnie tak, ja wczoraj tam sprawdzałam . Tylko jak zarejestrują już tam to wejdziesz inaczej Ci wyskoczy, że możliwe że nie ma jeszcze dostępnych.Z kodem kreskowym spotkałam się tylko w laboratorium Diagnostyki. Wtedy wyniki będą na wyniki.diag.pl
no też ma pewnie swoją stronkę, to wejdź i będzie gdzieś zakładka "wyniki on line" czy coś podobnegoW zwykłym w ośrodku zdrowia miejscowym
a ja w alabie też i w moim chujplabo teżZ kodem kreskowym spotkałam się tylko w laboratorium Diagnostyki. Wtedy wyniki będą na wyniki.diag.pl
Zwykłym w ośrodku zdrowia miejscowymtak a w jakim labie robilas?
To możliwe, że diagnostyka. Więc wejdź na stronę jak podała już @Avy Link do: Diagnostyka - Twoje wynikiW zwykłym w ośrodku zdrowia miejscowym
mogą być, ja miałam raz w diagnostyce powiedziane, że 3 dni robocze przy jakimś badaniu, a było po kilku godzinach. Więc bym się nie nastawiała, że będzie wynik dzisiaj, ale myślę, że możesz sprawdzićOk dzięki dziewczyny. Tak czy siak muszę do poniedziałku czekać na te wyniki bo dzis to pewnie ich jeszcze nie będzie