reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
@Aczkolwiek@to_na_pralkę chociaż bym się przyjrzała bo ten 17 w sumie może być na upartego owu bo tam z 12 na 42 jest dobrze widzę?
Teoretycznie mogłoby być, ale dzisiaj znów niżej, u mnie te wykresy po owu lecą do 36,8-37, a wcześniej mam takie górki pagórki właśnie 🤷‍♀️ 19dc, w zeszłym miesiącu owu było w 21dc, wiec może właśnie zaraz. Nie wiem

Edit: np. Listopad wrzucam, nie badałam cały cykl, ale żeby sprawdzic, czy owu była.

Załączniki

• 66B3C72F-86C6-46BF-B10E-67B0CA9ACB80.png
    66B3C72F-86C6-46BF-B10E-67B0CA9ACB80.png
    163,8 KB · Wyświetleń: 36
Wiecie co… u mnie to wygląda już jak zwykły okres… w 20 dc po prostu … Ból typowo okresowy, krwawienie też.. Jeśli będzie bez zmian do ndz to chyba muszę w Pon dzwonić do lekarza i zapytać jak w takim razie z braniem duphastonu… No i czy w tym mc uda się z clo, bo jednak najpierw miało być sprawdzenie, czy infekcja doleczona, a przecież clo powinno być brane od 5dc, więc we wtorek powinnam wystartować.

Teoretycznie mogłoby być, ale dzisiaj znów niżej, u mnie te wykresy po owu lecą do 36,8-37, a wcześniej mam takie górki pagórki właśnie 🤷‍♀️ 19dc, w zeszłym miesiącu owu było w 21dc, wiec może właśnie zaraz. Nie wiem

Edit: np. Listopad wrzucam, nie badałam cały cykl, ale żeby sprawdzic, czy owu była.
Ale czasami cykle są inne ja 3 mierze i 3 progi i każdy inny potrafi być, a owu jest, więc ja chyba bym była u Ciebie skłonna na ten 17,zobaczymy jak się rozwinie, jak nie chce Ci się iść na usg, to mierz dalej i może w 7dpo od tego 17 wtedy zrób proga jak możesz.

reklama
Ale przestań bo Cię kopne w tylek 🙂
Ile dpo jesteś 9?
kop się zawsze przyda ;)

Wiecie, do histerii, paniki, płaczu że "na powno się nie uda, cykl w dupe znów, o matko, jak mi źle" naprawdę jeszcze bardzo daleko. Ja mam pełna świadomości, że dzisiaj to dopiero może się zagnieżdżać przecież. Albo i już się zagnieździło wczoraj, a jeszcze nie widać tego w moczu.

Po prostu ten 9dpo to jest taki moment, że "musi się udać" przechodzi w "może się udać, ale przecież nie musi" i pojawia się taki pierwszy niepokój i stres. No a wysoki prog w tej sytuacji nie pomaga, przypominam, że wczoraj płakałam, że chce pomidorową, ale jest za zimno na wyprawę do sklepu, a później jak mąż mi przywiózł zakupy i ją w końcu jadłam to płakałam z tego powodu ze szczęścia. Tu jest taka sytuacja 😂

Do góry