reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
@Aczkolwiek@to_na_pralkę chociaż bym się przyjrzała bo ten 17 w sumie może być na upartego owu bo tam z 12 na 42 jest dobrze widzę?
Teoretycznie mogłoby być, ale dzisiaj znów niżej, u mnie te wykresy po owu lecą do 36,8-37, a wcześniej mam takie górki pagórki właśnie 🤷‍♀️ 19dc, w zeszłym miesiącu owu było w 21dc, wiec może właśnie zaraz. Nie wiem

Edit: np. Listopad wrzucam, nie badałam cały cykl, ale żeby sprawdzic, czy owu była.

Załączniki

• 66B3C72F-86C6-46BF-B10E-67B0CA9ACB80.png
    66B3C72F-86C6-46BF-B10E-67B0CA9ACB80.png
    163,8 KB · Wyświetleń: 40
Wiecie co… u mnie to wygląda już jak zwykły okres… w 20 dc po prostu … Ból typowo okresowy, krwawienie też.. Jeśli będzie bez zmian do ndz to chyba muszę w Pon dzwonić do lekarza i zapytać jak w takim razie z braniem duphastonu… No i czy w tym mc uda się z clo, bo jednak najpierw miało być sprawdzenie, czy infekcja doleczona, a przecież clo powinno być brane od 5dc, więc we wtorek powinnam wystartować.

Teoretycznie mogłoby być, ale dzisiaj znów niżej, u mnie te wykresy po owu lecą do 36,8-37, a wcześniej mam takie górki pagórki właśnie 🤷‍♀️ 19dc, w zeszłym miesiącu owu było w 21dc, wiec może właśnie zaraz. Nie wiem

Edit: np. Listopad wrzucam, nie badałam cały cykl, ale żeby sprawdzic, czy owu była.
Ale czasami cykle są inne ja 3 mierze i 3 progi i każdy inny potrafi być, a owu jest, więc ja chyba bym była u Ciebie skłonna na ten 17,zobaczymy jak się rozwinie, jak nie chce Ci się iść na usg, to mierz dalej i może w 7dpo od tego 17 wtedy zrób proga jak możesz.

reklama
Ale przestań bo Cię kopne w tylek 🙂
Ile dpo jesteś 9?
kop się zawsze przyda ;)

Wiecie, do histerii, paniki, płaczu że "na powno się nie uda, cykl w dupe znów, o matko, jak mi źle" naprawdę jeszcze bardzo daleko. Ja mam pełna świadomości, że dzisiaj to dopiero może się zagnieżdżać przecież. Albo i już się zagnieździło wczoraj, a jeszcze nie widać tego w moczu.

Po prostu ten 9dpo to jest taki moment, że "musi się udać" przechodzi w "może się udać, ale przecież nie musi" i pojawia się taki pierwszy niepokój i stres. No a wysoki prog w tej sytuacji nie pomaga, przypominam, że wczoraj płakałam, że chce pomidorową, ale jest za zimno na wyprawę do sklepu, a później jak mąż mi przywiózł zakupy i ją w końcu jadłam to płakałam z tego powodu ze szczęścia. Tu jest taka sytuacja 😂

Do góry