Calineczka92
Fanka BB :)
@Aczkolwiek@to_na_pralkę chociaż bym się przyjrzała bo ten 17 w sumie może być na upartego owu bo tam z 12 na 42 jest dobrze widzę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie do odebrania wyników w
To na stronie tego labolatorium znajdę to?pewnie do odebrania wyników w necie
Teoretycznie mogłoby być, ale dzisiaj znów niżej, u mnie te wykresy po owu lecą do 36,8-37, a wcześniej mam takie górki pagórki właśnie 19dc, w zeszłym miesiącu owu było w 21dc, wiec może właśnie zaraz. Nie wiem@Aczkolwiek@to_na_pralkę chociaż bym się przyjrzała bo ten 17 w sumie może być na upartego owu bo tam z 12 na 42 jest dobrze widzę?
a masz opcje, żeby iść na usg zobaczyć jak to wygląda?Teoretycznie mogłoby być, ale dzisiaj znów niżej, u mnie te wykresy po owu lecą do 36,8-37, a wcześniej mam takie górki pagórki właśnie 19dc, w zeszłym miesiącu owu było w 21dc, wiec może właśnie zaraz. Nie wiem
Niby mam, ale czy chce. Miesiąc temu byłam i była owu a i tak doopaa masz opcje, żeby iść na usg zobaczyć jak to wygląda?
Tak a w jakim labo miałaś?To na stronie tego labolatorium znajdę to?
Ale czasami cykle są inne ja 3 mierze i 3 progi i każdy inny potrafi być, a owu jest, więc ja chyba bym była u Ciebie skłonna na ten 17,zobaczymy jak się rozwinie, jak nie chce Ci się iść na usg, to mierz dalej i może w 7dpo od tego 17 wtedy zrób proga jak możesz.Teoretycznie mogłoby być, ale dzisiaj znów niżej, u mnie te wykresy po owu lecą do 36,8-37, a wcześniej mam takie górki pagórki właśnie 19dc, w zeszłym miesiącu owu było w 21dc, wiec może właśnie zaraz. Nie wiem
Edit: np. Listopad wrzucam, nie badałam cały cykl, ale żeby sprawdzic, czy owu była.
Z kodem kreskowym spotkałam się tylko w laboratorium Diagnostyki. Wtedy wyniki będą na wyniki.diag.plTo na stronie tego labolatorium znajdę to?
kop się zawsze przydaAle przestań bo Cię kopne w tylek
Ile dpo jesteś 9?