reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Wróciłam się do domu na zdalna :) Mi dopiero w okolicy 13 dpo wyszła taka kreska. W 9 dpo betę miałam negatywna, byłam komoletnie załamana, wpadłam w wir zakupów biletów lotniczych, mocno trenowałam i nawet wina się napiłam, a nie pije, bo uprawiam duzo sportu, wiec mam teraz wyrzuty :p Nigdy dotąd mi nie wyszła żadna kreska. Czekam na wieczorny wynik bety. Wiem, że może być różnie.
Zobacz załącznik 1486647
Krecha jak nic 💚🍀. Czekam na wynik bety żeby oficjalnie pogratulować 🤩🥰

reklama
Wróciłam się do domu na zdalna :) Mi dopiero w okolicy 13 dpo wyszła taka kreska. W 9 dpo betę miałam negatywna, byłam komoletnie załamana, wpadłam w wir zakupów biletów lotniczych, mocno trenowałam i nawet wina się napiłam, a nie pije, bo uprawiam duzo sportu, wiec mam teraz wyrzuty :p Nigdy dotąd mi nie wyszła żadna kreska. Czekam na wieczorny wynik bety. Wiem, że może być różnie.
Zobacz załącznik 1486647
Beta 2,3 to nie do końca negatyw. W moim labie dla mnie beta negatywna to <0,2 (takie mam, gdy nie jestem w ciąży, wiec jakbym miała nawet <1 to bym powtarzała).
Zawsze przy takich wynikach na chłodno trzeba powtarzać ;)
Trzymam kciuki 💪💪🤞🤞😘😘

600, czy 60?
A ile mój ma procent w wyniku, ja tego nie widzę u siebie, zerkniesz? Nie znam się na wynikach nasienia i jedynie bazuję na zdaniu @LadyCaro, że jest spoko, lekarz też tak twiedzi .. już w tym nie kopię.
A odnośnie tsh to chyba da się to prostu lekami ładnie unormować?
Ma Twój 216mln plemników. Tak 600.
Da się pewnie, ale może mnie to znów przyblokować na następne 3 miesiące np., a ja zawsze w miare miałam to wyrównane

reklama
Do góry