reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Hej, ja się dziś wyżalę.. ten styczeń to dla mnie jakaś porażka, dojeżdża mnie z każdej strony, na każdej płaszczyźnie, wszystko mi się pi***oli bez ostrzeżenia🤦‍♀️W dodatku dziś mi się przyśniło że wysikałam 3 testy z II a potem poszłam na bete więc.. rano sikałam w ten swój słodki kubeczek ale oczywiście g***o, nawet śladu po fabrycznej nie było. Ale 9dpo do to jeszcze wcześnie prawda? 🥺 Wyczuwam konkretną załamke jeśli do wtorku się nie zjawi..

1. Mam 28 lat, w sumie za 3 msc będzie 29😅, partner 33.
2. To nasz drugi cykl starań, ale jestem mega nieciepliwa osoba, i myślę że już po tym cyklu będę panikować że coś jest nie tak.
3. Mam 7 letnia córkę , pierwsza ciąża była totalna wpadka, bo mój lekarz wtedy twierdził że przez wysoki poziom proklathny nie mam szans na ciążę
4. Pracuje jako pracownik biurowy, głównie na home officie 😅
5. W wolnym czasie lubię czytać , głównie kryminały oglądać netflix, uczę się pływać

Mam 28lat ,mąż 34 ☺️
Staramy się od marca ubiegłego roku w styczniu ubiegłego roku poronienie)
Od dawna już Was podczytuje ale niestety nie zawsze mam czas pisać ponieważ w tygodniu praca (w banku) a w weekendy uczelnia. Zawsze jak coś chce odpisać to już dawno inny temat leci wiec daje tylko reakcje do komentarzy😅Czas zapieprza strasznie szybko ale codziennie wieczorem nadrabiam i każdej szczerze gratuluje 😍i przeżywam z Wami wszystko tylko po cichu ☺️

No wtedy w maju to była moja pierwsza wizyta u ginekologa wcześniej nie byłam.
Zobaczę co ona mi powie a jak nic sensownego to będę musiała poszukać kogoś innego.
No także idź posprawdzaj naprawdę dobry gin to podstawa, ja naprawdę żałuję, że tak późno trafiłam do dobtego, chociaż od początku było wiadomo, że coś jest nie tak 🙈. Niektórzy traktują za bardzo taśmowo, na odczepne, patrzę krótkie starań to wróć za X. Jeśli nie ma przeciwskazań na pierwszy rzut to sama jestem zwolennikiem, że wtedy seks i starania do pół roku można na luzie, bo pewnie po tym czasie poszłabym sprawdzić. Natomiast w momencie w którym coś już jest źle to trzeba działać i nie można być królikiem doświadczalnym, jeśli gin się nie zna to potem wrzuca z czapy zalecenia. Ja ostatnio dostałam takie, żeby polepszyć owu zrobiłabym sobie takie kuku, że całkiem bym wstrzymała, byłam świadoma o tym po wiedzy z forum, a nowy gin tak samo mi to potwierdził, że byłoby bardzo prawdopodobne to🤷‍♀️. Opowiadając mu historie od x ginów łapał się za głowę, więc naprawdę gin a gin różnica 😅🙈

Hej, ja się dziś wyżalę.. ten styczeń to dla mnie jakaś porażka, dojeżdża mnie z każdej strony, na każdej płaszczyźnie, wszystko mi się pi***oli bez ostrzeżenia🤦‍♀️W dodatku dziś mi się przyśniło że wysikałam 3 testy z II a potem poszłam na bete więc.. rano sikałam w ten swój słodki kubeczek ale oczywiście g***o, nawet śladu po fabrycznej nie było. Ale 9dpo do to jeszcze wcześnie prawda? 🥺 Wyczuwam konkretną załamke jeśli do wtorku się nie zjawi..
Kochana tule mocno🤗 i podsyłam uśmiechu dużo😁

reklama
Do góry