Calineczka92
Fanka BB :)
No i bardzo dobrze, a nie tam się na sobie skupiają, tu tyle ciotek wirtualnych na nie czekamówię im, ciągle im powtarzam, że już pora się ujawnić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i bardzo dobrze, a nie tam się na sobie skupiają, tu tyle ciotek wirtualnych na nie czekamówię im, ciągle im powtarzam, że już pora się ujawnić
daj zdjęcie, ja Ci cień albo ducha znajdę, na wszystkich swoich widzę, to Twojego też dojrzeHej, ja się dziś wyżalę.. ten styczeń to dla mnie jakaś porażka, dojeżdża mnie z każdej strony, na każdej płaszczyźnie, wszystko mi się pi***oli bez ostrzeżeniaW dodatku dziś mi się przyśniło że wysikałam 3 testy z II a potem poszłam na bete więc.. rano sikałam w ten swój słodki kubeczek ale oczywiście g***o, nawet śladu po fabrycznej nie było. Ale 9dpo do to jeszcze wcześnie prawda? Wyczuwam konkretną załamke jeśli do wtorku się nie zjawi..
możesz nawet sprawdzić upacjenta jeśli dojeżdżają w Twoim mieście. Fajna sprawa bo badanie w domu o wybranej godzinie i co prawda dopłaca się za dojazd ale np amh mają taniej niż w niektórych innych miejscach z tego co dziewczyny mówiły plus latają w internecie zniżki (ja akurat zanotowałam "udietetyka" od Pauliny Ihnatowicz na 18%) więc jeśli chcesz więcej badań zrobić to może sie opłacaćA zrobię to w każdym labolatorium?
też się nad tym zastanawiam. I generalnie jak szybko wzrasta beta w krwi i ile czasu zanim zacznie się przedostawać do moczu.Wiecie co jestem ciekawa jednej rzeczy. Dlaczego niektóre kobiety mają betę hcg np. 20 i mają bardzo wyraźną kreskę a niektóre mają więcej i ta kreska jest ledwo widoczna albo wcale. Na jakiej zasadzie działa to przedostawanie się bety do moczu.
też się nad tym zastanawiam. I generalnie jak szybko wzrasta beta w krwi i ile czasu zanim zacznie się przedostawać do moczu.
To dość wcześnie, myślę że jeszcze nic nie jest przesądzone. Tulę Cię mocnoHej, ja się dziś wyżalę.. ten styczeń to dla mnie jakaś porażka, dojeżdża mnie z każdej strony, na każdej płaszczyźnie, wszystko mi się pi***oli bez ostrzeżeniaW dodatku dziś mi się przyśniło że wysikałam 3 testy z II a potem poszłam na bete więc.. rano sikałam w ten swój słodki kubeczek ale oczywiście g***o, nawet śladu po fabrycznej nie było. Ale 9dpo do to jeszcze wcześnie prawda? Wyczuwam konkretną załamke jeśli do wtorku się nie zjawi..
Dobrzez, że tak do tego podeszłaś. 3mam za Ciebie kciuki ! To co przeszłaś, nie jest ani dobre ani mile, ani sprawiedliwe. Ale wierzę, że po takich burzach wyjdzie w końcu słońce. Mamy kilka staraczek, którym w końcu się udało i Tobie też się uda.Juz sie pogodzilam ze strata ale i tak skorzystam z pomocy psychologa. Teraz tylko odczekac swoje i wrocic do gry.
No ja to jeszcze chyba przed owu jestem ale nie sprawdzam więc kto wiePodziwiam Was, że tak funkcjonujecie po stratach, aż ciężko mi sobie to wyobrazić. Na początku jeszcze to jakoś człowiek liczy się, bo tam wszyscy mówią, byle do 3 miesiąca, chociaż żadna strata nie jest fajna, ale wydaje mi się psychicznie inaczej mimo wszystko niż urodzić i nagle stracić to dzieciątko, no na sama myśl mi serce pęka , wydaje mi się poprostu im bardziej zaawansowana ciąża tym bardziej zżyty i tym bardziej bolesne to jest. Oczywiście nawet biochemy mogą boleć i zapewne każdy ma indywidualne podejście, ja mówię stricte o sobie jak mi się wydaje, ale no ja nie zaszłam nigdy, więc ta spojrzenie też może mi się zmienić.
Tak naprawdę wszystkie tu staraczki to silne i cudne babeczki z Was i dlatego czekam i trzymam kciuki za ten wysyp kresek mam nadzieję niebawem bo ile mogę czekać.