reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
ale pamiętasz, że na początku ciąża jest mocno chroniona? Jeśli lekarz powiedział, że można to mi by to wystarczyło. Ale głowa najważniejsza, więc zrobisz jak ona Ci podpowie 😉
myślę, że ze Starym po prostu pójdziemy na żywioł. Jak nam podpowie serduszko tudzież penis w trakcie miesiąca 😂😂😂

A no i jeszcze przypomnę info o mnie , w tym roku z mężem kończymy 37 lat. Mamy 8 latka na pokładzie , w maju 2022 urodziłam synka z wada serduszka i niestety podczas operacji w 12 dobie zmarł. W sobotę kończyłby 8 mc ... Postanowiłam zainwestować w siebie więc w grudniu rozpoczęłam zabiegi laserowe na nogi , szukam nowej pracy - jutro mam rozmowę ( drugi etap), w domku mam pieska i dwa koty , wszystkie znajdy , próbuje wrócić na dietę ale słabo mi idzie - między innymi przez Was i ziemniaki :p
nie znałam wcześniej Twojej historii, bardzo mi przykro :( wspaniale, że postanowiłaś zainwestować w siebie, to najlepsza inwestycja, zawsze się zwraca 😍

nie znałam wcześniej Twojej historii, bardzo mi przykro :( wspaniale, że postanowiłaś zainwestować w siebie, to najlepsza inwestycja, zawsze się zwraca 😍
Dziękuję , codziennie staram się myśleć pozytywnie i doceniać że miałam zaszczyt poznać tego malego człowieka ❤️

Dziewczyny 💚
Wiem ze ta grupa nie do tego. Ale moja koleżanka tak dzielnie walczyła o życie, a teraz musi zawalczyc, by stanąć na nogi. Jeśli możecie udostępnić zbiórkę, i wpłacić choćby 1 zł będę Wam wdzięczna.

Wpłacone , dużo siły i zdrowia dla koleżanki 💪

reklama
Hej dziewczyny ja juz po wszytskim. Wczoraj o 14:26 mialam lyzeczkowanie. Mam prosbe czy ktoras z Was moglaby wkleic mi tabelke z badaniami do staran? Nie moge jej znalezc. Oraz jak szybko bo lyzeczkowaniu dostalyscie @.
Cześć, bardzo mi przykro. Wiem, niestety, co to znaczy...
Po zabiegu dostałam okres po ponad 5 tygodniach. Kolejny cykl skrócił mi się o 2 dni.

Do góry