reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
ale pamiętasz, że na początku ciąża jest mocno chroniona? Jeśli lekarz powiedział, że można to mi by to wystarczyło. Ale głowa najważniejsza, więc zrobisz jak ona Ci podpowie 😉
myślę, że ze Starym po prostu pójdziemy na żywioł. Jak nam podpowie serduszko tudzież penis w trakcie miesiąca 😂😂😂

A no i jeszcze przypomnę info o mnie , w tym roku z mężem kończymy 37 lat. Mamy 8 latka na pokładzie , w maju 2022 urodziłam synka z wada serduszka i niestety podczas operacji w 12 dobie zmarł. W sobotę kończyłby 8 mc ... Postanowiłam zainwestować w siebie więc w grudniu rozpoczęłam zabiegi laserowe na nogi , szukam nowej pracy - jutro mam rozmowę ( drugi etap), w domku mam pieska i dwa koty , wszystkie znajdy , próbuje wrócić na dietę ale słabo mi idzie - między innymi przez Was i ziemniaki :p
nie znałam wcześniej Twojej historii, bardzo mi przykro :( wspaniale, że postanowiłaś zainwestować w siebie, to najlepsza inwestycja, zawsze się zwraca 😍

nie znałam wcześniej Twojej historii, bardzo mi przykro :( wspaniale, że postanowiłaś zainwestować w siebie, to najlepsza inwestycja, zawsze się zwraca 😍
Dziękuję , codziennie staram się myśleć pozytywnie i doceniać że miałam zaszczyt poznać tego malego człowieka ❤️

Dziewczyny 💚
Wiem ze ta grupa nie do tego. Ale moja koleżanka tak dzielnie walczyła o życie, a teraz musi zawalczyc, by stanąć na nogi. Jeśli możecie udostępnić zbiórkę, i wpłacić choćby 1 zł będę Wam wdzięczna.

Wpłacone , dużo siły i zdrowia dla koleżanki 💪

reklama
Hej dziewczyny ja juz po wszytskim. Wczoraj o 14:26 mialam lyzeczkowanie. Mam prosbe czy ktoras z Was moglaby wkleic mi tabelke z badaniami do staran? Nie moge jej znalezc. Oraz jak szybko bo lyzeczkowaniu dostalyscie @.
Cześć, bardzo mi przykro. Wiem, niestety, co to znaczy...
Po zabiegu dostałam okres po ponad 5 tygodniach. Kolejny cykl skrócił mi się o 2 dni.

Do góry