Calineczka92
Fanka BB :)
A no to bardzo ładnie. Mi się tylko raz udało zbliżyć do 2.5, a potem znów 2.8,wcześniej ponad 3Ja w maju miałam 1,36 także myślę, że spoko ale wiadomo, że mogło to się zmienić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no to bardzo ładnie. Mi się tylko raz udało zbliżyć do 2.5, a potem znów 2.8,wcześniej ponad 3Ja w maju miałam 1,36 także myślę, że spoko ale wiadomo, że mogło to się zmienić.
Ja jadę na weekend do Torunia i jestem wkurwiona, że nadal na antybiotyku i nie będę się mogła napić:/.ja właśnie zjadłam ogromną porcję makaronu z sosem z torebki (nie pełnoziarnistego). WIna sie nie napije to chociaż se pojem
A no to bardzo ładnie. Mi się tylko raz udało zbliżyć do 2.5, a potem znów 2.8,wcześniej ponad 3
Ja mam fazę odpuszczenia. Nawet hotel znalazłam pod manekina, będę żarła naleśniki trzy razy dziennie.No jasne! Kocham pizzę, ale cały czas sobie powtarzam, że potencjalny dziecior ważniejszy
A ja poproszę przepis, kocham wszystko co orzechowe, ciasta na mące migdałowej są super.dobre jest! Jak byłam na diecie ketogenicznej to to jadłam. Idealne jak ktoś nie może glutenu/węglowodanów, ale może tłuste
To w ogóle schodzisz z clo teraz?Ja nie piłam bo niby clo brałam, ale jak uj z tego to co będę sobie żałować
No tam było ponad, ale było już okej, ale później niedługo minęło i już było 2.82,5 to tez wporzadku do starań, ciekawe jaki wynik będziesz miała jutro
TakTo w ogóle schodzisz z clo teraz?
wrzucałam wcześniej link, który się mniej więcej zgadza z tym co pamiętam. Ale w sumie nie pamiętam, żeby to smakowało orzechowo, bardziej serowoA ja poproszę przepis, kocham wszystko co orzechowe, ciasta na mące migdałowej są super.