reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
ja właśnie zjadłam ogromną porcję makaronu z sosem z torebki (nie pełnoziarnistego). WIna sie nie napije to chociaż se pojem
Ja jadę na weekend do Torunia i jestem wkurwiona, że nadal na antybiotyku i nie będę się mogła napić:/.
A ta infekcja nie chce mi odpuścić, jeden dzień było lepiej i znowu to samo 😞.
Już nie wiem dlaczego, nawet zaczęłam rozkminiać, czy może mnie lacto vaginal jakoś nie uczula?? No, ale pewnie bakteria dalej jest i tyle …

reklama
Jestem Dorota. Jeszcze mam 26 lat , narzeczony 28. Staramy się od lipca (co prawda chłopak pracuje za granicą) to ciężko jest utrafic w te dni ale według kalendarzyka 4 razy odbyły się stosunki w te dni. I niestety nici z tego.
W grudniu zrobiłam na własną rękę badania hormonalne (udzielałam się w tym temacie na starczkach) nie wyszły za dobre niestety. Teraz czekam na wizytę i ginekologa i zobaczymy co mi powie . Jestem ogólnie na etapie diagnozowania czemu się nie udaje.

Do góry