Nasturtium
Fanka BB :)
A możesz napisać mi jaki masz plan leczenia teraz? Tak jak pisałam, nie zawsze daję radę na bieżąco czytać forum.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A możesz napisać mi jaki masz plan leczenia teraz? Tak jak pisałam, nie zawsze daję radę na bieżąco czytać forum.
Nie za dobre, czyli co jest nie tak?Jestem Dorota. Jeszcze mam 26 lat , narzeczony 28. Staramy się od lipca (co prawda chłopak pracuje za granicą) to ciężko jest utrafic w te dni ale według kalendarzyka 4 razy odbyły się stosunki w te dni. I niestety nici z tego.
W grudniu zrobiłam na własną rękę badania hormonalne (udzielałam się w tym temacie na starczkach) nie wyszły za dobre niestety. Teraz czekam na wizytę i ginekologa i zobaczymy co mi powie . Jestem ogólnie na etapie diagnozowania czemu się nie udaje.
A co Ci wyszło źle?Jestem Dorota. Jeszcze mam 26 lat , narzeczony 28. Staramy się od lipca (co prawda chłopak pracuje za granicą) to ciężko jest utrafic w te dni ale według kalendarzyka 4 razy odbyły się stosunki w te dni. I niestety nici z tego.
W grudniu zrobiłam na własną rękę badania hormonalne (udzielałam się w tym temacie na starczkach) nie wyszły za dobre niestety. Teraz czekam na wizytę i ginekologa i zobaczymy co mi powie . Jestem ogólnie na etapie diagnozowania czemu się nie udaje.
Plan na razie jest taki, że mąż idzie na badanie nasienia, a gin chce zobaczyć sam na monitoringu 2 cykle żeby ocenić sytuację i później zadecyduje co i jak.A możesz napisać mi jaki masz plan leczenia teraz? Tak jak pisałam, nie zawsze daję radę na bieżąco czytać forum.
@Paula1417 ogólnie chce sprawdzić bo jeśli będę mieć naturalne owulację jednak to nie jest zwolennikiem clo do tego. Jeśli będę 2 cykle bez owulacji to będziemy szli w kierunku stymulacji jakiejś. Na razie chce ocenić co i jakPlan na razie jest taki, że mąż idzie na badanie nasienia, a gin chce zobaczyć sam na monitoringu 2 cykle żeby ocenić sytuację i później zadecyduje co i jak.
no nic tu nie ma, ale na pocieszenie powiem, że te pinki płytkowe naprawde ujowo się wybarwiają![]()
Kurde mi zawsze działały ale nie mam porównania :d w poprzednim biochemie kupiłam jakieś inne w aptece i na nich zawsze wychodziła druga kreska, chociaż wtedy jeszcze była beta ujemna. Chyba kreska fabryczna, już do nich nie wrócę. A jakie testy polecacie?nie przejmuj się, ja na swoich 2 robionych między 12 a 15 widziałam cienie i prześwity, a poranna beta dała wynik mniej niż 0,18dpo to dopiero początek testowania, więc się nie martw kochana, a i test sobie wybrałaś nienajlepszy, ten ma raczej zle opinie
Posikamy, zobaczymy![]()
Tylko jeden? Mało!Ja dzisiaj dzień kończę tak!
Mam tak każdego miesiąca i rak od prawie roku sobie obiecuje zmianę pracyAle miałam dziś chujowy dzień. Właśnie skończyłam pracę. Ciągle się łudzę, że zajdę, ale coraz częściej mam myśli, że trzeba się zacząć rozglądać za czymś innym bo to nie jest tego warte. Moich nerwów, zdrowia i sił, a mogę wcale tak szybko w ciąży nie być.
możliwe. Zobaczymy jutroto może od grypy Ci się przesunęła owulacja po prostu, jak @Brownie1992?
Ja raczej eksperymentu z ACC w przyszłym cyklu nie powtórzęnie spodziewałam się takiego efektu
ale też będę na pewno kładła większy nacisk na liczenie ciałek żółtych na poowulacyjnych USG, żeby sprawdzić, czy nie mam tak naturalnie
generalnie to chyba najlepsze pinki strumieniowe i maczanie ich w kubeczku z sikami, choć i im się zdarza odpierdzielac głupoty. Ale generalnie chyba najbardziej stosowane. Mam wrażenie, że babyplany mają chyba obecnie drugie miejsce w częstotliwości użytkowania przez użytkowniczki kreskowego wątku.Kurde mi zawsze działały ale nie mam porównania :d w poprzednim biochemie kupiłam jakieś inne w aptece i na nich zawsze wychodziła druga kreska, chociaż wtedy jeszcze była beta ujemna. Chyba kreska fabryczna, już do nich nie wrócę. A jakie testy polecacie?
Oczywiście test negatywny to wina testu a nie braku ciąży, no nie?
Tylko jeden? Mało!![]()
Ja to nieraz mówię mężowi, że nie może być u nas w domu słodyczy bo zjem. I dziś np nie mamy nic a ja chodzę i szukam co tu zjeść słodkiego, czasem w akcie desperacji jem chociaż orzechy z miodem![]()
Słuszna droga, trzymam kciuki.@Paula1417 ogólnie chce sprawdzić bo jeśli będę mieć naturalne owulację jednak to nie jest zwolennikiem clo do tego. Jeśli będę 2 cykle bez owulacji to będziemy szli w kierunku stymulacji jakiejś. Na razie chce ocenić co i jak