reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama

Załączniki

• IMG_20221222_150903.jpg
    IMG_20221222_150903.jpg
    111,9 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_20221222_150923.jpg
    IMG_20221222_150923.jpg
    99,5 KB · Wyświetleń: 69
Znowu się powtórzę, ale który probiotyk gin Waszym zdaniem lepszy- invag, czy lacto vaginal? Teraz jak czytam to chyba ten pierwszy, więcej szczepów....
Hej, miałam kiedyś ten problem. Stosowałam invag, provag, masc z antybiotykiem na receptę i inne dostępne od ręki.. wyleczył mnie probiotyk z prebiotykiem San probi. Bez recepty z apteki.. Sama zgłębiłam temat, czytałam duuużo i nie wiem czy tak mi się udało trafić, ale już ponad rok mam spokój. A męczyłam tu też kobietki na kreseczkach z tą infekcją nawracającą.

Ja jadę na weekend do Torunia i jestem wkurwiona, że nadal na antybiotyku i nie będę się mogła napić:/.
A ta infekcja nie chce mi odpuścić, jeden dzień było lepiej i znowu to samo 😞.
Już nie wiem dlaczego, nawet zaczęłam rozkminiać, czy może mnie lacto vaginal jakoś nie uczula?? No, ale pewnie bakteria dalej jest i tyle …
A czemu do Torunia? ;)

reklama
Do góry