aurii_orelii
Fanka BB :)
gratulacjeTak, wyszedł pozytywny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacjeTak, wyszedł pozytywny
Dziękuję. Też tak sądzę, już 2mce mnie nie zbawia taka prawda, a jeśli trzeba stymulację to zapewne bardziej aromek patrząc przy moim endo.Słuszna droga, trzymam kciuki.
Podsyłam wyniki.A co Ci wyszło źle?
Hej, miałam kiedyś ten problem. Stosowałam invag, provag, masc z antybiotykiem na receptę i inne dostępne od ręki.. wyleczył mnie probiotyk z prebiotykiem San probi. Bez recepty z apteki.. Sama zgłębiłam temat, czytałam duuużo i nie wiem czy tak mi się udało trafić, ale już ponad rok mam spokój. A męczyłam tu też kobietki na kreseczkach z tą infekcją nawracającą.Znowu się powtórzę, ale który probiotyk gin Waszym zdaniem lepszy- invag, czy lacto vaginal? Teraz jak czytam to chyba ten pierwszy, więcej szczepów....
Poniżej podesłałam zdjęcia wynikówNie za dobre, czyli co jest nie tak?
A czemu do Torunia?Ja jadę na weekend do Torunia i jestem wkurwiona, że nadal na antybiotyku i nie będę się mogła napić:/.
A ta infekcja nie chce mi odpuścić, jeden dzień było lepiej i znowu to samo .
Już nie wiem dlaczego, nawet zaczęłam rozkminiać, czy może mnie lacto vaginal jakoś nie uczula?? No, ale pewnie bakteria dalej jest i tyle …
też tak mam. I uwielbiam grać z mężem w gry typu 69No i to jest cudowne. Lubię czasami jakieś wiadomo tam aranżacje, ciuszki, atmosferę, ale lubię też otwartość na zasadzie chce mi się ruchac dawaj go mężu
No i pięknieteż tak mam. I uwielbiam grać z mężem w gry typu 69