Wika.00
Fanka BB :)
Towarzysz patrzy wzrokiem dla mnie też masz
On mi łapą próbuje zabrać tego batona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Towarzysz patrzy wzrokiem dla mnie też masz
Hahha mina na to wskazywała, piękny słodziakOn mi łapą próbuje zabrać tego batona
Objadlam się ziemniaczkami ale i tak zastanawiam się czy gorącej czekolady nie wcisnę . Dobrze, że jutro badam tylko progesteron i tsh więc nie muszę być na czczo nie wiadomo jak
Ja miałam ostatnio 2.8 znów i ten gin poprosił żebym zbadała ile mi zeszło i jeśli dalej nie będzie poniżej 2.5 to żebym omówiła to jeszcze raz z endo czy taka dawkę zostawiamy czy zmieniamy.Ja dzisiaj zagadałam z ginką o Tsh i prolaktynie to powiedziała żebym dała sobie te 3 miesiące po laparo skoro robiłam wyniki w maju i były dobre. Jeżeli do kwietnia nie zajdę to będziemy znowu robić krew.
Ja też mam coś z Mickey, ale jakby powiedziała co to od razu za bardzo rozpoznawalna bym się stała, ale coś pod zamówienie robionego właśnieDziękuję! Mam taką samą pościel. Kocham myszkę Mickey mam z niej różne akcesoria oraz tatuaż na ręcę
Ja miałam ostatnio 2.8 znów i ten gin poprosił żebym zbadała ile mi zeszło i jeśli dalej nie będzie poniżej 2.5 to żebym omówiła to jeszcze raz z endo czy taka dawkę zostawiamy czy zmieniamy.
I jaOj ja również jestem ziemniaczana. Kocham je pod każdą postacią