reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

no i dobrze, w sensie że postawił sprawę jasno, zyskał mój szacun z tym, że nie będzie kombinował w czymś, w czym się nie zna. Kiedy męża wysyłasz na badanie?
Jak wróci z pracy to umówimy jakiś termin 🙂
Chociaż skoro owu było, bzykanko było to może nie będzie musiał iść 🤣
Edit chłop nie brzmiał jakby się nie znał. Miał pojęcie o sprawie. Wszystkie badania z forum jakie kojarzę wymienił. No i też jego rada nie było proszę radośnie bzykac się jeszcze jakiś czas i przyjść tylko od razu operował gdzie jakie badania i kto sie się czym specjalizuje. Od razu jakąś akcja do działania.
Ale też zwrócił uwagę na duzy problem niepłodności męskiej

Ostatnia edycja:
reklama
Zaciekawił mnie temat estradiolu kontra owulacja 🤔, bo badałam tylko na początku cyklu i norma dolna była od 21, a u mnie 21.30, może tam coś nie tak. Na razie proga zbadam jutro i poczekam na monitoring pierwszy u nowego gina i jaki będzie miał plan.

Nie polecam wam testów wondfo. Zrobiłam właśnie 2 na próbę i wyszły mi cienie. Kolejne ch*jotesty

Załączniki

• IMG_1128.jpeg
    IMG_1128.jpeg
    125,7 KB · Wyświetleń: 89
Bardzo ok. Dr G. bardzo miły i młody 😆Tam od tyłu się wjeżdża na parking podziemny w tej galerii? Bo zaparkowanie tam to jakiś koszmar, a ja zawsze ledwo z czasem się wyrabiam..🙄
Nie pomogę, bo zawsze parkuje na zewnątrz 🙈 ale tez się ostatnio nad tym zastanawiałam, bo widziałam jakiś samochod wyjezdzajacy stamtąd

Zaciekawił mnie temat estradiolu kontra owulacja 🤔, bo badałam tylko na początku cyklu i norma dolna była od 21, a u mnie 21.30, może tam coś nie tak. Na razie proga zbadam jutro i poczekam na monitoring pierwszy u nowego gina i jaki będzie miał plan.
Ty nie kombinuj kochana. Trzymaj się planu nowego gina jak z sensem mówi :)
Nie polecam wam testów wondfo. Zrobiłam właśnie 2 na próbę i wyszły mi cienie. Kolejne ch*jotesty
A który dpo? Nie chcesz jakiegoś innego testu siknąć?
Nie pomogę, bo zawsze parkuje na zewnątrz 🙈 ale tez się ostatnio nad tym zastanawiałam, bo widziałam jakiś samochod wyjezdzajacy stamtąd
Ja ci powiem, że ten wjazd widziałam, ale bałam się wjechać ;)

Napiernicza mnie tak lewy jajnik, że ciężko mi usiedzieć w pracy... szkoda, że nie ma takiego przenośnego usg żebyśmy sobie mogły wizualizować w try miga co się dzieje w środku, jak boli...

Ty nie kombinuj kochana. Trzymaj się planu nowego gina jak z sensem mówi :)

A który dpo? Nie chcesz jakiegoś innego testu siknąć?

Ja ci powiem, że ten wjazd widziałam, ale bałam się wjechać ;)

Napiernicza mnie tak lewy jajnik, że ciężko mi usiedzieć w pracy... szkoda, że nie ma takiego przenośnego usg żebyśmy sobie mogły wizualizować w try miga co się dzieje w środku, jak boli...

Siknęłam na innego i biel, 7/8 dpo

reklama
Do góry