reklama
Bolilol
Fanka BB :)
@Brownie1992 to czekamy jeszcze na Twoja relacje z wizyty
Calineczka92
No to czekamNo chyba zrobię jutro rano jak się nic nie rozkręci
Calineczka92
Tak, ale endo było już niespełna 6mm na ostatnim usg, więc jest oczywiste, że ciąży nie będzie, raczej chodzi mi jak próg wygląda, na razie w miarę trzyma się temp., więc jest szansa, że zdarzę zbadać.jeszcze jesteś mocno w strefie wyższych temperatur, więc jest dobrze
Brownie1992
Moderator
Mam mieszane odczucia. Od razu mi powiedział, że grubszymi problemami on się nie zajmie ale na monitoring jeśli potrzebuje to mogę przychodzic. Generalnie mówi, że rok czasu starań o dziecko bez badań to bezsensu i on odradza. Pół roku teraz to takie max. Na usg mówi że wszystko super owulacja z lewego jajnika, płyń w zatoce jest. Wyniki mam dobre i skoro mam owulacje to mam się nie przejmować tą prolaktyną bo już jest bardzo blisko normy. Kolejnym krokiem jeśli 2,3 cykle nie wyjdzie to wyślę mnie na drożność. No i to co chcieliśmy zrobic to badanie nasienia męża.@Brownie1992 to czekamy jeszcze na Twoja relacje z wizyty
Nevka
Cześć dziewczyny! Wracam z wizyty.. @ dalej nie ma lekkie brązowe plamienie. Ale pan doktor mówi, ze nie widać nic więcej oprócz - ciałka żółtego…
Spytałam się go, o co z nim kaman.. powiedział, ze cialko wytwarza się przy owulacji, a potem z niego jest ciąża . Przed miesiączka powinno zniknąć… zobaczył ten progesteron powiedział ze niski, ale przy podprzednich ciążący tez miałam niski i brałam na podtrzymanie..
Aktualnie mówi, ze jeśli nie pojawi się @ jeszcze to w weekend zrobić ponownie test.
Zwiększył dawkę Sioforu 750 na dwie tabletki dziennie.
I dostałam progesteron do brania..
między 25-32dc
Spytałam się go, o co z nim kaman.. powiedział, ze cialko wytwarza się przy owulacji, a potem z niego jest ciąża . Przed miesiączka powinno zniknąć… zobaczył ten progesteron powiedział ze niski, ale przy podprzednich ciążący tez miałam niski i brałam na podtrzymanie..
Aktualnie mówi, ze jeśli nie pojawi się @ jeszcze to w weekend zrobić ponownie test.
Zwiększył dawkę Sioforu 750 na dwie tabletki dziennie.
I dostałam progesteron do brania..
między 25-32dc
Brownie1992
Moderator
Z plusów to mogę dodać to, że wizyta była na nfz. Punktualnie co do minuty zostałam poproszona do gabinetu. No i przyjmuje 12 minut samochodem od mojego miejsca zamieszkania. Wiec na monitoringi będę dp niego chodzić. Nie bede musiała jezdzic 30 km do Krakowa. I też spoko widzę że jest zwolennikiem badań wiec na fundusz sobie porobię. Dużo mówił o stresie i równowadze między głowa a ciałem. Ogólnie sympatyczny i też postawił sprawę jasno, że grubszymi tematami się nie zajmuje. I w razie złych wyników nasienia wystawi skierowanie na inseminacje.
reklama
Bolilol
no i dobrze, w sensie że postawił sprawę jasno, zyskał mój szacun z tym, że nie będzie kombinował w czymś, w czym się nie zna. Kiedy męża wysyłasz na badanie?Z plusów to mogę dodać to, że wizyta była na nfz. Punktualnie co do minuty zostałam poproszona do gabinetu. No i przyjmuje 12 minut samochodem od mojego miejsca zamieszkania. Wiec na monitoringi będę dp niego chodzić. Nie bede musiała jezdzic 30 km do Krakowa. I też spoko widzę że jest zwolennikiem badań wiec na fundusz sobie porobię. Dużo mówił o stresie i równowadze między głowa a ciałem. Ogólnie sympatyczny i też postawił sprawę jasno, że grubszymi tematami się nie zajmuje. I w razie złych wyników nasienia wystawi skierowanie na inseminacje.