reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

no i dobrze, w sensie że postawił sprawę jasno, zyskał mój szacun z tym, że nie będzie kombinował w czymś, w czym się nie zna. Kiedy męża wysyłasz na badanie?
Jak wróci z pracy to umówimy jakiś termin 🙂
Chociaż skoro owu było, bzykanko było to może nie będzie musiał iść 🤣
Edit chłop nie brzmiał jakby się nie znał. Miał pojęcie o sprawie. Wszystkie badania z forum jakie kojarzę wymienił. No i też jego rada nie było proszę radośnie bzykac się jeszcze jakiś czas i przyjść tylko od razu operował gdzie jakie badania i kto sie się czym specjalizuje. Od razu jakąś akcja do działania.
Ale też zwrócił uwagę na duzy problem niepłodności męskiej

Ostatnia edycja:
reklama
Zaciekawił mnie temat estradiolu kontra owulacja 🤔, bo badałam tylko na początku cyklu i norma dolna była od 21, a u mnie 21.30, może tam coś nie tak. Na razie proga zbadam jutro i poczekam na monitoring pierwszy u nowego gina i jaki będzie miał plan.

Nie polecam wam testów wondfo. Zrobiłam właśnie 2 na próbę i wyszły mi cienie. Kolejne ch*jotesty

Załączniki

• IMG_1128.jpeg
    IMG_1128.jpeg
    125,7 KB · Wyświetleń: 91
Bardzo ok. Dr G. bardzo miły i młody 😆Tam od tyłu się wjeżdża na parking podziemny w tej galerii? Bo zaparkowanie tam to jakiś koszmar, a ja zawsze ledwo z czasem się wyrabiam..🙄
Nie pomogę, bo zawsze parkuje na zewnątrz 🙈 ale tez się ostatnio nad tym zastanawiałam, bo widziałam jakiś samochod wyjezdzajacy stamtąd

Zaciekawił mnie temat estradiolu kontra owulacja 🤔, bo badałam tylko na początku cyklu i norma dolna była od 21, a u mnie 21.30, może tam coś nie tak. Na razie proga zbadam jutro i poczekam na monitoring pierwszy u nowego gina i jaki będzie miał plan.
Ty nie kombinuj kochana. Trzymaj się planu nowego gina jak z sensem mówi :)
Nie polecam wam testów wondfo. Zrobiłam właśnie 2 na próbę i wyszły mi cienie. Kolejne ch*jotesty
A który dpo? Nie chcesz jakiegoś innego testu siknąć?
Nie pomogę, bo zawsze parkuje na zewnątrz 🙈 ale tez się ostatnio nad tym zastanawiałam, bo widziałam jakiś samochod wyjezdzajacy stamtąd
Ja ci powiem, że ten wjazd widziałam, ale bałam się wjechać ;)

Napiernicza mnie tak lewy jajnik, że ciężko mi usiedzieć w pracy... szkoda, że nie ma takiego przenośnego usg żebyśmy sobie mogły wizualizować w try miga co się dzieje w środku, jak boli...

Ty nie kombinuj kochana. Trzymaj się planu nowego gina jak z sensem mówi :)

A który dpo? Nie chcesz jakiegoś innego testu siknąć?

Ja ci powiem, że ten wjazd widziałam, ale bałam się wjechać ;)

Napiernicza mnie tak lewy jajnik, że ciężko mi usiedzieć w pracy... szkoda, że nie ma takiego przenośnego usg żebyśmy sobie mogły wizualizować w try miga co się dzieje w środku, jak boli...

Siknęłam na innego i biel, 7/8 dpo

reklama
Do góry