reklama
Mrufka@@1
Fanka BB :)
Dziękuję kochana!Trzymam kciuki żeby Ci w piatek powiedzieli, żee długo szukali kogoś takiego na to stanowisko i cieszą się, że tak wyjątkowa osoba się trafiła. I dadzą Ci więcej kasy niż byś pomyslała
Bolilol
tak tak, jako brak ciąży to wiadomo. Bardziej mi chodzi o to, że jak już zrobiłam, to może by się z tego udało coś wyciągnąć na przyszłość jak nie pyknie i może to będzie jakiemus lekarzowi przydatne, że beta osiągnęła np. 3, czyli coś chociaż próbowało się przyczepić do tego nieszczęsnego endometrium. Staram się po prostu zbierać tak dużo danych, jak to możliweja proponuję betę poniżej 5 traktować jako brak ciąży i nie będzie zastanawiania się
Bolilol
proszę Cię bardzoNadrobiłam . Miałam zamęt z rana , ale już na bieżąco jestem .
@black_angel czekam na Twoja betę i proga bo szok z tymi Twoim cieniami
@Bolilol czemu tak długo mamy czekać na wyniki, przecież ocipcieje do tej 19. Pokaz chociaż wykres
Załączniki
Calineczka92
No piękniusio idziemy w góręproszę Cię bardzo
LadyCaro
No rozumiem, ja jestem ewenementem może, bo jakbym miała bete 3 to też bym uznała, że nic się nie chciało przykleić i nic się nie działo. Ale wiaodmo, niech każdy postępuje według siebietak tak, jako brak ciąży to wiadomo. Bardziej mi chodzi o to, że jak już zrobiłam, to może by się z tego udało coś wyciągnąć na przyszłość jak nie pyknie i może to będzie jakiemus lekarzowi przydatne, że beta osiągnęła np. 3, czyli coś chociaż próbowało się przyczepić do tego nieszczęsnego endometrium. Staram się po prostu zbierać tak dużo danych, jak to możliwe
Calineczka92
Elph
Dużo stresu, a najwięcej to po porodzie gdy nasze ciało z automatu już nie obsłuży dziecka tylko trzeba przejść na tryb manualny pod tym względem warto przepracować bo łatwo wpaść w jakieś zawirowania typu depresja poporodowa.Moim zdaniem terapia, to jak leczenie złamanej ręki. Naprawdę, jakbym sama jako dziecko nie korzystała to bym pewnie nie wierzyła w to, ale przekonałam się na skórze, dodatkowo w otoczeniu mam conajmniej klika osób, które naprawdę uzyskały super efekty, jedna to osoba która raczej nie dzieli się problemami, negatywnie podchodziła, a sama była w szoku, bo zdarzyło jej przepłakać pół terapii nie wiedząc jak to się stało. Przy staraniach jednej pomogło wiele, udało się zajść w ciążę nie koniecznie wiadomo to efekt terapii, ale być może wspomógł obniżyć np. Kortyzol.
Terapia nie będzie czymś przez co bezpośrednio zajdzie się, ale za pewne nie zaszkodzi, dodatkowo naładujemy baterie na sama ciążę, bo zajście to jedno, a ciążę to drugie przecież wtedy buzują hormony, dopiero jest wewnętrzny stres o dziecko czy dobrze z nim, dziś mniej kopie itd. Tak mi się wydaje - tutaj niech się wypowiedzą, te które już mają dziecko czy ciąża to tylko stan cudowny, czy jednak dużo stresu i rozmyślań
Calineczka92
No tak mi się wydaje, nawet widzę jak moja znajoma chwilami źle ciążę znosiła, bo się nasłuchała, że ten okres to same cudowności i chwilami poprostu popada w rozpacz. Ja w sumie dużo się nasłuchałam, a i tak zdaje sobie sprawę, że pewnie nie jedno na własnej skórze mnie zaskoczy , ale bynajmniej nie nastawiam się tylko na same superlatywy, więc i tak powinno być lżej. Dlatego staram się obecnie dbać o swoją psychikę , żeby mieć siły również na potem.Dużo stresu, a najwięcej to po porodzie gdy nasze ciało z automatu już nie obsłuży dziecka tylko trzeba przejść na tryb manualny pod tym względem warto przepracować bo łatwo wpaść w jakieś zawirowania typu depresja poporodowa.
reklama
aurii_orelii
No chyba zrobię jutro rano jak się nic nie rozkręciA nie chcesz tak nasikać na teścik