reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Po 2,5 godz niesikania zrobiłam 2 test... doszłam do 2 wniosków:
1. Ten z cieniem, moze za dlugo przytrzymałam, bo ta pierwsza kontrolna jest rozlana, dopiero teraz zauważyłam
2. Na drugim zrobionym idealnie co do sekundy biel co oznacza, ze pierwszy tescik jest zapewne błędny.
Zronie proga i betę we wtorek i zobaczę, czy z progiem nie ma problemu, al liczyc dzoen po pvu zaczynam dzis jako 1. Bo wczoraj temperatura byla 36.13 a dzis 36.55 więc policze dni od tej najnizszej.
Ja już mam zrytą banie bo na każdym teście widzę 2 kreski 🤣

reklama
no mi też się mało w głowie to mieści, ale jednak jest ogromna ilość głosów, że pomaga. Więc chyba coś w tym jest
Chciałam tak żartobliwie skomentować o kosztach terapii. Teraz oglądam serial "pacjent" i tam gościu porwał swojego psychoterapeutę i przetrzymuje go na chacie , czasem mu jedzenie przywozi więc może to jest sposób na oszczędzanie 😅 a tak poważnie to rozmowa z kimś obcym kto się zna na rzeczy czyli psychiatra lub psycholog bardzo pomaga spojrzeć z boku na siebie i pozwala dojrzeć że nasze emocje nie są czymś złym
Ja też tak mam, że nie do końca wierzę w siebie momentami. i wszystkim się przejmuję na zapas. wiem, że w swoim fachu jestem baaardzo dobra ale zawsze się przejmuje tym co powiedzą inni, po angielsku gadać umiem ale jak przyjdzie co do czego to wstydzę się gadać przy kimś kto umie bo się boje wysmiania? a w sumie niepotrzebnie... staram się z tym walczyć :)
Też tak mam ! Jestem teraz w trakcie rekrutacji do nowej pracy, w piątek mam drugi etap rozmów i już mam rozwolnienie z tego tytułu , nie muszę w sumie zmieniać pracy ale chciałam coś zmienić w swoim życiu i spontanicznie wysyłałam CV a tu nagle zadzwonili i już na drugi dzień po pierwszej rozmowie online zaprosili dalej , oczywiście wkręcam sobie że to nie dlatego że mam kompetencje na to stanowisko tylko że jest to gówniana praca i nikt poza mną się nie zgłosił 🫣😅

ja generalnie na każdym każdym każdym teście widzę drugą kreskę, tylko na niektórych potrafię ją dojrzeć w kilku miejscach i po tym wiem, że to oznacza, że nie ma żadnej 😂🙈
tak, dokładnie. Spojrzysz w jedno miejsce, jest druga kreska, spojrzysz w drugie - teraz jest tam!
St Patricks Day Rainbow GIF by TipsyElves.com

Chciałam tak żartobliwie skomentować o kosztach terapii. Teraz oglądam serial "pacjent" i tam gościu porwał swojego psychoterapeutę i przetrzymuje go na chacie , czasem mu jedzenie przywozi więc może to jest sposób na oszczędzanie 😅 a tak poważnie to rozmowa z kimś obcym kto się zna na rzeczy czyli psychiatra lub psycholog bardzo pomaga spojrzeć z boku na siebie i pozwala dojrzeć że nasze emocje nie są czymś złym

Też tak mam ! Jestem teraz w trakcie rekrutacji do nowej pracy, w piątek mam drugi etap rozmów i już mam rozwolnienie z tego tytułu , nie muszę w sumie zmieniać pracy ale chciałam coś zmienić w swoim życiu i spontanicznie wysyłałam CV a tu nagle zadzwonili i już na drugi dzień po pierwszej rozmowie online zaprosili dalej , oczywiście wkręcam sobie że to nie dlatego że mam kompetencje na to stanowisko tylko że jest to gówniana praca i nikt poza mną się nie zgłosił 🫣😅
Jakbym swoje myśli słyszała!!

A ja staram się Was nadrobić . Dużo przez ostatnie dni się wydarzyło i jestem rozwalona psychicznie . Powoli się zbieram do kupy. @ jeszcze nie dostałam piersi nadal bolą . W domu miałam testy tylko 25 zrobiłam sobie jeden i idealnie biały . Czekam jeszcze do 20 bobtak powinnam dostać @ i zobaczymy jak ten cykl się potoczy
Pozytywne fluidki wysyłam do ciebie! Trzymaj się!
raczej nie przed 17, czasami to i bliżej 19 są. Nie mogę się doczekać proga, jestem baaaardzo ciekawa, czy wyjdzie wyższy przy trzech ciałkach zoltych, w sumie tylko dlatego go robię 😂 chyba cycki bolą mnie bardziej niż zwykle, szczególnie jak zbiegam po schodach, więc może i będzie wyższy 😅
Ja czekam na te twoje wyniki jak na swoje haha normalnie trojaczki rulez!
ja generalnie na każdym każdym każdym teście widzę drugą kreskę, tylko na niektórych potrafię ją dojrzeć w kilku miejscach i po tym wiem, że to oznacza, że nie ma żadnej 😂🙈
O to to. Ja też..
do nowej pracy, w piątek mam drugi etap rozmów i już mam rozwolnienie z tego tytułu , nie muszę w sumie zmieniać pracy ale chciałam coś zmienić w swoim życiu i spontanicznie wysyłałam CV a tu nagle zadzwonili i już na drugi dzień po pierwszej rozmowie online zaprosili dalej , oczywiście wkręcam sobie że to nie dlatego że mam kompetencje na to stanowisko tylko że jest to gówniana praca i nikt poza mną się nie zgłosił 🫣😅
Oglądałam Pacjenta i znam zakończenie:rolleyes2: To nie jest dobry pomysł na psychoterapeutę ;)

Pozytywne fluidki wysyłam do ciebie! Trzymaj się!

Ja czekam na te twoje wyniki jak na swoje haha normalnie trojaczki rulez!

O to to. Ja też..

Oglądałam Pacjenta i znam zakończenie:rolleyes2: To nie jest dobry pomysł na psychoterapeutę ;)
Nie spojleruj tylko 😅 generalnie oglądam serial z przerażeniem bo wiem że takie rzeczy się zdarzają szczególnie w USA i to jest okropne!

reklama
Do góry