reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

A ja staram się Was nadrobić . Dużo przez ostatnie dni się wydarzyło i jestem rozwalona psychicznie . Powoli się zbieram do kupy. @ jeszcze nie dostałam piersi nadal bolą . W domu miałam testy tylko 25 zrobiłam sobie jeden i idealnie biały . Czekam jeszcze do 20 bobtak powinnam dostać @ i zobaczymy jak ten cykl się potoczy

reklama
Byłam zbadać proga w 7dpo, dorzuciłam betę 🙈 nie wiem czy to dobrze, test negatywny w 7dpo to luzik arbuzik, bez negatywnych emocji, ale nie wiem jak zareaguję na betę, chociaż mój rozum oczywiście wie, że negatywna beta w 7dpo absolutnie nic nie znaczy. W każdym razie jeżeli będę panikować albo się załamywać po tej negatywnej becie, to bardzo proszę mnie po prostu solidnie ochrzanić, bez żadnego certolenia się, cios w nos od razu 😅
Kiedy będziesz miała wyniki? Nie mogę się doczekać :D

A ja staram się Was nadrobić . Dużo przez ostatnie dni się wydarzyło i jestem rozwalona psychicznie . Powoli się zbieram do kupy. @ jeszcze nie dostałam piersi nadal bolą . W domu miałam testy tylko 25 zrobiłam sobie jeden i idealnie biały . Czekam jeszcze do 20 bobtak powinnam dostać @ i zobaczymy jak ten cykl się potoczy
Tule mocno wirtualnie i przesyłam moc pozytywnej energii :*

Dziewczyny, nadal jakoś ciągnie się za mną ta infekcja, na wywołanie okresu biorę dupka z uwagi na niskiego proga i brak własnego okresu..
Czy Waszym zdaniem lepiej wziąć dupka później niż zwykle i doleczyć infekcje najpierw? Wiadomo, że jak będzie okres to gooowno infekcyjne się pewnie wtedy rozkręci bardziej :/
Co do dupka to nie wiem, ale okres sprawia, że infekcja się wydala razem z nim i łatwiej ją wyleczyć.

Kiedy będziesz miała wyniki? Nie mogę się doczekać :D
raczej nie przed 17, czasami to i bliżej 19 są. Nie mogę się doczekać proga, jestem baaaardzo ciekawa, czy wyjdzie wyższy przy trzech ciałkach zoltych, w sumie tylko dlatego go robię 😂 chyba cycki bolą mnie bardziej niż zwykle, szczególnie jak zbiegam po schodach, więc może i będzie wyższy 😅

no ja nie wiem, w życiu po drodze gdzieś kompletnie zgubiłam wiarę w siebie.
Np. jak chciałam zmieniać pracę, to nawet nie wiedziałam, jak się za to zabrać, bo twierdziłam, ze przecież ja nic nie umiem. Aż w koncu robota znalazła się sama i mnie wzięli z pocałowaniem ręki. Więc chyba coś umiem. No ale ja dalej swoje.
Ja też tak mam, że nie do końca wierzę w siebie momentami. i wszystkim się przejmuję na zapas. wiem, że w swoim fachu jestem baaardzo dobra ale zawsze się przejmuje tym co powiedzą inni, po angielsku gadać umiem ale jak przyjdzie co do czego to wstydzę się gadać przy kimś kto umie bo się boje wysmiania? a w sumie niepotrzebnie... staram się z tym walczyć :)

Ja też tak mam, że nie do końca wierzę w siebie momentami. i wszystkim się przejmuję na zapas. wiem, że w swoim fachu jestem baaardzo dobra ale zawsze się przejmuje tym co powiedzą inni, po angielsku gadać umiem ale jak przyjdzie co do czego to wstydzę się gadać przy kimś kto umie bo się boje wysmiania? a w sumie niepotrzebnie... staram się z tym walczyć :)
no, to mam to samo. Przed chwilą nawet byłam w kuchni z kolegą z działu na kawie i przyszła dziewczyna z innego działu z którym współpracuję i pyta się mnie ile już pracuję, ja mówię pół roku. A ona na to do mojego kolegi "ale weszła dziedwczyna jak w masło, przyszł i robi robotę". Więc jednak radzę sobie dobrze. No ale głowa swoje.

reklama
Estradiol w okolicy owulacji powinien mieć co najmniej 200. Jeśli masz mniej to może być tak, że one nie dorastają czyli są niedojrzałe albo może być u ciebie, że ten estradiol dopiero ci rośnie I owu będzie dopiero za kilka dni. Ale żeby stwierdzić czy jest za mały to musisz mieć badania razem z monitoringiem na jakim etapie masz jajeczko...inaczej to wróżenie z fusów;)
Tak wiem. Już ogarniam lutowy cykl i ginow 😃 wpadłam trochę w panikę. Przez 3 msce minotorowalam swoje cykle i było wszystko ok (u 3 różnych ginow). Wiec byłam o to spokojna. A teraz przeżywam lekki szok i histerię "staraczkowa" pod tytułem: "Jak najszybciej to naprawić? Co brać, co jeść, by już w kolejnym cyklu było idealnie?😱😱😱
Staramy się 1,5 roku i czuje, że jestem znowu w punkcie wyjścia😬 🧘

Do góry