reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

I to je dobra księgowa! 🤣

season 4 starz GIF by Outlander
Ja jestem akurat biurwą w administracji 🤡

reklama
tylko z drugiej strony wtedy już możesz mieć okres i nie będziesz miała potwierdzenia czy cienie coś znaczyły a przy diagnostyce ciążę biochemiczne też są ważne :)
Na pewno nie, bo @ ja mam dopiero za 16 dni, dlatego mowię, ze jestem nienormalna, bo chcialam sprawdzić babyplan pod katem cieni, ze nie ma tych fabrycznych i sobie nasikałam wczoraj dzien po ovu - biało, a dzis 2 dni po ovu - wiem ze to nielogiczne - i zaczynam czuć się jak idiotka- ale twierdzę, ze błędny test mam z cieniem, ta kontrolna jest rozlana i sądzę, ze cien jest dlatego. Nie jest to rozowa kreska.... ale sikasz wiesz, ze to nielogiczne, co widzisz i chcesz uslyszeć od grupy, co oni o tym sadzą.

Mi chyba szkodzi większa ilosc testów. 🤣🤣

Ostatnia edycja:
tylko z drugiej strony wtedy już możesz mieć okres i nie będziesz miała potwierdzenia czy cienie coś znaczyły a przy diagnostyce ciążę biochemiczne też są ważne :)
@black_angel zgadzam się z wypowiedzią powyżej. Ja jak miałam cienie, miałam jechać następnego dnia na betę, a już wieczorem dostałam okres. Gdybym pojechała tak jak chciałam, prawdopodobnie nie wyłapałabym biochema.

Nadejszła wiekopomna chwila 😅 oficjalnie, po raz pierwszy, @Kala1201 bardzo proszę o wpisanie mnie na wtorek 24 🙈 I niech w końcu coś się ruszy z tymi II bo pierwsza strona wygląda strasznie..
Robię co mogę...codziennie wykorzystuję starego, wszystkie komponenty są, teraz tylko trochę cudu z nieba nam potrzeba...
Za 2 dni będą trojaczki u Bolibol to nas poratuje w oczekiwaniu na kolejne kreski...:yes::yes::yes:

Mój dziś w pracy 12h, a tu trzeba poprawić w owulacje na wszelki wypadek...

@black_angel ja bym się tymi cieniami nie stresowała 2 dpo, ale jak robisz prog 7dpo to trzaśnij betę czy to błąd czy co...

Na pewno nie, bo @ ja mam dopiero za 16 dni, dlatego mowię, ze jestem nienormalna, bo chcialam sprawdzić babyplan pod katem cieni, ze nie ma tych fabrycznych i sobie nasikałam wczoraj dzien po ovu, a dzis 2 dni po ovu - wiem ze to nielogiczne - i zaczynam czuć się jak idiotka- ale twierdzę, ze błędny test mam z cieniem, ta kontrolna jest rozlana i sądzę, ze cien jest dlatego. Nie jest to rozowa kreska.... ale sikasz wiesz, ze to nielogiczne, co widzisz i chcesz uslyszeć od grupy, co oni o tym sadzą.

Mi chyba szkodzi większa ilosc testów. 🤣🤣
ale to nie jest pierwszy test z cieniem, który masz. To już raczej podejrzane. Tym bardziej, że babyplany ma klilka z nas i żadna z nas nie ma cieni.

Też tak mam ! Jestem teraz w trakcie rekrutacji do nowej pracy, w piątek mam drugi etap rozmów i już mam rozwolnienie z tego tytułu , nie muszę w sumie zmieniać pracy ale chciałam coś zmienić w swoim życiu i spontanicznie wysyłałam CV a tu nagle zadzwonili i już na drugi dzień po pierwszej rozmowie online zaprosili dalej , oczywiście wkręcam sobie że to nie dlatego że mam kompetencje na to stanowisko tylko że jest to gówniana praca i nikt poza mną się nie zgłosił 🫣😅
Trzymam kciuki żeby Ci w piatek powiedzieli, żee długo szukali kogoś takiego na to stanowisko i cieszą się, że tak wyjątkowa osoba się trafiła. I dadzą Ci więcej kasy niż byś pomyslała :)🤞

ale to nie jest pierwszy test z cieniem, który masz. To już raczej podejrzane. Tym bardziej, że babyplany ma klilka z nas i żadna z nas nie ma cieni.
Dlatego zrobilam ten profil hormonalny, i obiecalam sobie, ze 7 dni po ovu zrobię proga i dorzucę tą betę, bo po temperaturze, nie widzę bym mogla miec ovu wcześniej. 🤔🤯🥴

Spinam dupę przecież 🤣
Zresztą jutro chce widzieć Twoje 2 kreski 😁
jutro może być za wcześnie, szczególnie jak beta dzisiaj wyjdzie negatywna. Ale generalnie nie mam powodów, by być złej myśli - cycki bolą, więc prog pewnie jest ok, temperatura spoko, endo dające szansę, trzy pęcherzyki pękły, więc 3xwiecej szans niż miesiąc temu, mam pewność kiedy była owu, więc wiem, że seks był trzy dni i dzień przed, w owu, dzień i dwa po owu. Więc powtarzam sobie, że jak dotąd nie miałam bardziej sprzyjających warunków.

Swoją droga: czy ktoś wie może jak wygląda negatywny wynik bety w alabie? W sensie czy jest <0,2, <1,4 czy <3,2?

reklama
Byłam zbadać proga w 7dpo, dorzuciłam betę 🙈 nie wiem czy to dobrze, test negatywny w 7dpo to luzik arbuzik, bez negatywnych emocji, ale nie wiem jak zareaguję na betę, chociaż mój rozum oczywiście wie, że negatywna beta w 7dpo absolutnie nic nie znaczy. W każdym razie jeżeli będę panikować albo się załamywać po tej negatywnej becie, to bardzo proszę mnie po prostu solidnie ochrzanić, bez żadnego certolenia się, cios w nos od razu 😅
Dobrze kochana 💚🍀. Ja trzymam kciuki za Ciebie mocniutko!

Do góry