reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Nie wiem już co gorsze 🤣🤣🤣
Za 2 godziny mam wizytę, jakoś dziwnie się stresuje.
Zawsze podchodziłam na lajcie
no ciekawe, czy będzie seksowny 😂

Nie bój się, będzie dobrze, porozmawiasz, rozłożysz nogi, załatwicie szybko sprawę i zdasz nam szybko relacje (od razu po wyjściu z gabinetu!!!), to podyskutujemy nad zaproponowana przez niego strategia :D

Ja już mam zrytą banie bo na każdym teście widzę 2 kreski 🤣
No dobra są te cienie na obu. Tylko tym z nocnego moczu to serio, wyraźniejszy cien. A właśnie znalazlam swoj wczorajszy, który sobie od tak dla smiechu zrobilam i co? Biały? Czy na tym tez widzisz? 🤣🤣

Załączniki

• 20230118_100009.jpg
    20230118_100009.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 97
Ostatnia edycja:
No dobra są te cienie na obu. Tylko tym z nocnego moczu to serio, wyraźniejszy cien. A właśnie znalazlam swoj wczorajszy, który soboe od tak dla smiechu zrobilam i co? Biały? Czy na tym tez widzisz? 🤣🤣
Ja się wtrącę - takie duchy cieni to ja miałam przy becie około 20 więc mimo wszystko bym sprawdziła betę na wszelki wypadek skoro konsekwentnie Ci takie wychodzą.

Nadejszła wiekopomna chwila 😅 oficjalnie, po raz pierwszy, @Kala1201 bardzo proszę o wpisanie mnie na wtorek 24 🙈 I niech w końcu coś się ruszy z tymi II bo pierwsza strona wygląda strasznie..
pod koniec listopada przeglądałam kilka wcześniejszych wątków kreskowych, chyba do czerwca albo lipca i wydaje mi się, że takiej pierwszej strony wśród nich nie było... Dlatego druga połowa stycznia proszę spinać poślady, trzeba zakreskowac pierwsza stronę, żeby nowych osób nie straszyła!

pod koniec listopada przeglądałam kilka wcześniejszych wątków kreskowych, chyba do czerwca albo lipca i wydaje mi się, że takiej pierwszej strony wśród nich nie było... Dlatego druga połowa stycznia proszę spinać poślady, trzeba zakreskowac pierwsza stronę, żeby nowych osób nie straszyła!
Też mam nadzieję, że od 20.01 będą sypać się piekne różowe krechy 😍😍😍

Spinam dupę przecież 🤣
Zresztą jutro chce widzieć Twoje 2 kreski 😁

reklama
Zrobię betę i proga poniedziałek lub wtorek i jestem pewna że się przekonam o moim mózgu wytwarzającym fatamorgany.
tylko z drugiej strony wtedy już możesz mieć okres i nie będziesz miała potwierdzenia czy cienie coś znaczyły a przy diagnostyce ciążę biochemiczne też są ważne :)

Do góry