reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Zazdro xD ja nawet jak biorę udział w szkoleniu i jest moment "to teraz niech każdy powie dwa słowa o sobie" to nie skupiam się na wypowiedziach ludzi bo się stresuję moim "cześć, jestem Aga, pracuję w dziale XYZ" 😂
Dlatego można na szkoleniu nie pytając trochę poznać ludzi, zlecając im w grupach jakieś zadania itd., bo sporo ludzi ma stres, albo boi się wypaść gorzej ze swoim doświadczeniem zawodowym itd. Aczkolwiek wiadomo szkolacy często z braku czasu i pomysłów poprostu zaczynają powiedz coś o sobie 🙈

reklama
Bardzo Ci wspolczuje tego strachu przed mówieniem, wystąpieniami itp. W dużej mierze utrzymuje się z „gadania”, wiec dla mnie to by było coś strasznego
Dokładnie tak, ja tak samo 🙈. Ale widzę często po uczestnikach szkoleń, że wielu na początku tak ma🙈, co gorsze duża ich część to osoby które mają zarabiać mówiąc, a nie lubią tego robić 🤯.

Wolę zdecydowanie obnazyć ciało niż duszę...

No dobra dziewczyny wiadomo, że jestem nienormalna i mam 21 tych testów ? Wg apek 2 dzień po ovu więc okrzyknę się samozwańczo królową tym razem nie dramy ale cieni fabrycznych, ktore innym się nie zdarzają....
Może jednak cos jest z tą psychiką?😁 i moja produkuje te szarości 🤣🤣
mi nie wychodzą takie cienie... A idź na betę, bo to naprawdę dziwne, że na praktycznie każdym teście masz tak widoczny cień

Tak, z plemników starego chociaż mogę się cieszyć, dzisiaj lekarz powiedział, że problem na pewno po jego stronie nie leży.
Więc będzie dobrze, przywrócicie u Ciebie owu i będzie pięknie kochana 💚. Pamiętaj nie ma co płakać przed mlekiem które jeszcze się nie rozlało 💚. Masz powód próbujecie działać w tym kierunku, nie zadziała bo oczywiście może być taka sytuacja, to wtedy na pewno będziecie mieć takie dane dlaczego i wtedy kolejny pomysł 💚. Nie da się wszystkiego rozkopać.
Ja sama wracam do punktu wyjścia, żeby wiedzieć która ścieżka iść, więc głowa do góry, niestety tak to wygląda i trzeba cierpliwości💚🤗🍀

14.01 wyszedł mi pierwszy pozytywny test ovu... kiedy ovu była mozna tylko wytypować wg temperatury ale w biologii nic nie jest pewne. 🤷‍♀️😁
Idz ns betę... Kurde moze to falszywy sygnal i nie chcę Cię nakręcać niepotrzebnie ale ponoc niektorym wychodzą pozytywne owulaki we wczesnej ciąży... Ja bylabym totalnie zdezorientowana tym bardziej, że te kreski sa widoczne gołym okiem

ile można trenować? 😂 Kosz mojżesza robiłam dla dziecka, które w maju kończy 2 lata! 😂 A ostatnie maskotki robiłam w kwietniu i maju😝 Maskotki z grzechotką w środku i piszczałką 🤣
Samantha Jones Wow GIF by HBO Max

bo ładuję hajs w leczenie niepłodności, chodzenie raz w tygodniu to jest z 200 zł, więc 600 zł miesięcznie. Dla mnie to dużo kasy :/ szczerze to się zbieram, zbieram i nie mogę zebrać.. Oczywiście tak jak ze wszystkim boje się, że wywalę kase w błoto, a efektów nie będzie
edit nie 600, 800 przecież
No rozumiem, ale wiesz poczucie psychiczne moim zdaniem jest bardzo ważne, czasami warto zainwestować, a do starań też Ci się przyda dobra głowa, to moje zdanie, bo jednak głowa wiele może zrobić. Żeby nie było, że wyjeżdżam odpuść i idź na terpie i będzie ciąża. Ale po własnych doświadczeniach wiem, ile głowa może wpłynąć na organizm, na pewne rzeczy z których nawet człowiek nie zdaje sobie sprawy.

reklama
Idz ns betę... Kurde moze to falszywy sygnal i nie chcę Cię nakręcać niepotrzebnie ale ponoc niektorym wychodzą pozytywne owulaki we wczesnej ciąży... Ja bylabym totalnie zdezorientowana tym bardziej, że te kreski sa widoczne gołym okiem
W zeszlym cyklu tez byly cienie i nic z tego nie wynikło, także ja mam taki toxic mocz 🤣🤣🤣

Do góry