LadyCaro
Fanka BB :)
widze, że musze rozbudować mój eksperyment i wuzględnić ilość miesięcy przez jaką a+e jest przyjmowanaJa biorę a+e od 3 cykli i dalej nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widze, że musze rozbudować mój eksperyment i wuzględnić ilość miesięcy przez jaką a+e jest przyjmowanaJa biorę a+e od 3 cykli i dalej nic
w tym cyklu zaczełam suplementować a+e bo Zazu po tym zaszła jeszcze czekamy na wynik drugiej części eksperymentu czyli @lady_in_blue
Żelazo mam w normie, ferrytyna w normie choć w dolnej granicy.
Piję dużo.
Ja mam albo jakąś alergię albo jakieś zapalenie okołoustne. Bo wiecie, jak j Wam o tym mówię to SWy myślicie, ze to są normalne, spierzchnięte usta, ale nie. To jest od lat i próbowałam masy rzeczy. Wiele pomaga, ale na jakieś 2 tygodnie max. I potem jakby organizm się uodparnia.
czyli grupa badawcza wzrosła z 2 do 4 osób
Ja tez biorę od jakichs 2 tygodniczyli na 3 osoby w grupie badawczej 1 zaszła, 1 nie, a 1 jest niewiadomą.
Od tego miesiąca eksperyment liczy sobie 5 osób, zobaczymy jaka będzie tendencja
Ja też właśnie od 2 tygodniJa tez biorę od jakichs 2 tygodni
Także jestem również w grupie badawczej
ja biorę samą wit E od 26 listopadaJa też właśnie od 2 tygodni
Ja nigdy sie tego noe trzymam jak pik jest to kest, i wychodzi po 3 kawach i obiedzie.no dlatego nie będę pić od 14 i zrobię o 17
Ale serio, dla mnie to niewykonalne, robić 3 testy dziennie i jeszcze 3h przed nie pić i nie sikać
ale w sensie powiedział Ci, że dzisiaj masz owulacje?Dziewczyny, byłam dzisiaj znowu na monitoringu, owulacja jest teraz 18 dc, czyli testy owulacyjne mi dobrze pokazywały. Ginekolog powiedział, że trochę późno, ale no nic się nie dzieje. Druga faza cyklu według niego trochę za krótka. W sumie jak wszystko jest Ok, to dlaczego nie wychodzi. Będę musiała dalszą diagnostykę robić. Echh.. Następny cykl tez będziemy monitorować. Najgorsze jest to, że staraliśmy się z mężem tylko wczoraj, dzisiaj nic nie będzie, bo wyjechał służbowo. Ginekolog kazał się starać dzisiaj, ale no siła wyższa.
No wlasnie tak mysle, ze powinno byc. Jedna z dziewczyn na forum wlasnie to odpowiedziała na przekminy i niepiciu 3h. "Jak mial byc pik to mi wyszedl bez niczego 15 minut po poprzednim siku i piciu". I tak moim zdaniem powinno byc.Ja nigdy sie tego noe trzymam jak pik jest to kest, i wychodzi po 3 kawach i obiedzie.
Takale w sensie powiedział Ci, że dzisiaj masz owulacje?