reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

mam w domu trochę literatury związanej z fitoterapią, jak wrócę z roboty to spróbuję czegoś dla Ciebie poszukać 😉 a przy okazji dodam, że może to był zupełny przypadek jednak moje endometrium było najtłustsze, kiedy stosowałam FertilWoman Plus🤔 obecnie jest poprawne ale lekarze już nie ekscytują się jego zajebistością😆
o dżizas, co to w sobie ma 😱 tu jest potrzebna głębsza analiza :D

reklama
O bobie nie przelklabym takich siuskow🤣🤣 No ale jak Tobie smakuje to dobrze ☺️ czytałam że picie duzo herbaty cos tam szkodzi ale herbaty robionej normalnie z jednej torebki a nie 5 razy moczona torebka 😆
no to jest moja dzienna podaż wody, bo podejrzewam, że to bardziej jak woda niż jak herbata się liczy

A czy jakaś mądra osoba może mi powiedzieć, czy jak piję 6-7 herbat dziennie mogę sobie zaszkodzić?
To są słabe herbaty, tak moczone 5 razy (wiecie, 5krotnie torebka wyjeta i zamoczona). Zwykła czarna herbata.
O fuj.... nie lubię herbat a taka 5x moczona to hu hu hu , moze 2 na tydzień 🤣😜 herbaty wypijam, za to latte to ze 4 dziennie, dlatego powinnam raz dziennie jeść 🤣😁😜

Powiedział, że widzi, że pęcherzyk się już zapada i że musiał osiągnąć już swój maks rozmiar. Jutro idę tam jeszcze raz to może coś więcej mi powie. Jak powie, że np. Owulacja jednak jest jutro to też lepiej by było dzisiaj działać. No ale może zdarzy się jakiś cud 😄
dziękuję Ci bardzo za wyjaśnienie, to się umawiam na ten 12dc też 🥰

I trzymam kciuki, żeby owu była dzisiaj i plemniki z wczorajszego seksu przyatakowaly solidnie :)

reklama
Do góry