LadyCaro
Fanka BB :)
Jakby nikt Ci nie może zabronić... xDKurczę, tak bym już testowała a to jeszcze 5 dni u mnie
Abyś wiedziala, że negatyw nic nie oznacza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakby nikt Ci nie może zabronić... xDKurczę, tak bym już testowała a to jeszcze 5 dni u mnie
mam w domu trochę literatury związanej z fitoterapią, jak wrócę z roboty to spróbuję czegoś dla Ciebie poszukać a przy okazji dodam, że może to był zupełny przypadek jednak moje endometrium było najtłustsze, kiedy stosowałam FertilWoman Plus obecnie jest poprawne ale lekarze już nie ekscytują się jego zajebistościąto ja zamieszałam, zobaczyłam "zioła na endo" i mi mózg odjęło na myśl o magicznej miksturze na tyle, że nie skojarzyłam, że Twój problem z endo i mój problem z endo to nie jest problem z tym samym endo
hahaJakby nikt Ci nie może zabronić... xD
Abyś wiedziala, że negatyw nic nie oznacza
a mówił Ci po czym to poznał? Myślałam, że na usg widać pęcherzyk przed owulacja i ciałko żółte po owulacji, a samego momentu owu się nie da rozpoznać (no chyba, że jak pęcherzyk zaginął, a nie ma jeszcze ciałka żółtego, ale wtedy nie wiadomo, czy pęcherzyk się nie wchlonął), stąd moje zaciekawienie tematem tym bardziej, że właśnie 12dc mogłabym się umówić na usg, a wtedy mogę mieć owu i zastanawiam się czy jest sens
o, dziękuję o FertilWoman Plus poczytam, może się nie będzie gryzło z niczym co biorę i sobie dorzucę, jestem zdesperowanamam w domu trochę literatury związanej z fitoterapią, jak wrócę z roboty to spróbuję czegoś dla Ciebie poszukać a przy okazji dodam, że może to był zupełny przypadek jednak moje endometrium było najtłustsze, kiedy stosowałam FertilWoman Plus obecnie jest poprawne ale lekarze już nie ekscytują się jego zajebistością
Kto takie szczochy pije i kto pije herbatę z jednej torebki na 5.razyA czy jakaś mądra osoba może mi powiedzieć, czy jak piję 6-7 herbat dziennie mogę sobie zaszkodzić?
To są słabe herbaty, tak moczone 5 razy (wiecie, 5krotnie torebka wyjeta i zamoczona). Zwykła czarna herbata.
no jaKto takie szczochy pije i kto pije herbatę z jednej torebki na 5.razy
Powiedział, że widzi, że pęcherzyk się już zapada i że musiał osiągnąć już swój maks rozmiar. Jutro idę tam jeszcze raz to może coś więcej mi powie. Jak powie, że np. Owulacja jednak jest jutro to też lepiej by było dzisiaj działać. No ale może zdarzy się jakiś cuda mówił Ci po czym to poznał? Myślałam, że na usg widać pęcherzyk przed owulacja i ciałko żółte po owulacji, a samego momentu owu się nie da rozpoznać (no chyba, że jak pęcherzyk zaginął, a nie ma jeszcze ciałka żółtego, ale wtedy nie wiadomo, czy pęcherzyk się nie wchlonął), stąd moje zaciekawienie tematem tym bardziej, że właśnie 12dc mogłabym się umówić na usg, a wtedy mogę mieć owu i zastanawiam się czy jest sens
Ale jak masz dzisiaj owu, to idealnie się wstrzeliliscie z seksem, bo to właśnie seks na dzień, ew. dwa dni przed daje najlepsze szanse z tego co czytałam seks w samo owu wcale nie ma większych szans niż też tuż przed. Ja to rozumiem tak, że żołnierze powinni czekać już w zasadzce na wroga (jajo), a nie ruszać na niego dopiero gdy on zaczyna swoją podróż. Ale może mnie zaraz ktoś sprostuje
Nie zaszkodzisz sobie, ale bezcześcisz herbatęA czy jakaś mądra osoba może mi powiedzieć, czy jak piję 6-7 herbat dziennie mogę sobie zaszkodzić?
To są słabe herbaty, tak moczone 5 razy (wiecie, 5krotnie torebka wyjeta i zamoczona). Zwykła czarna herbata.