reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
po wielkich staraniach z dieta i suplami całe tłuste 6mm dzień po owu.
To pewnie próbowaliby na cyklu sztucznym, czyli od 2 dc estrofem. Ja np na niego nie reagowałam ale ja mam naturalnie dobre endo (im starsza kobieta to nie ma z tym problemu).
Niektórzy lekarze przepisują jeszcze dopochwowo sildenafil na jego poprawę, ale część z lekarzy nie wierzy w jego działalnie, więc nie wiem.

To pewnie próbowaliby na cyklu sztucznym, czyli od 2 dc estrofem. Ja np na niego nie reagowałam ale ja mam naturalnie dobre endo (im starsza kobieta to nie ma z tym problemu).
Niektórzy lekarze przepisują jeszcze dopochwowo sildenafil na jego poprawę, ale część z lekarzy nie wierzy w jego działalnie, więc nie wiem.
ja mam wysoki estradiol, więc nie wiem czy więcej estrogenow by mi pomogło, ale no nie ma co teoretyzować w sumie - jak mi to ktoś każe brać, to będę. Co do wieku to też nie jestem super młoda - 34 lata mam (nie mówię, że jestem stara, po prostu nie mam 20 lat). Idę za dwa tygodnie do kliniki leczenia niepłodności i postanowiłam do tego czasu się tym nie martwić :)

O sildenafilu też słyszałam, ale mamy tu jedną dziewczynę, której sztucznie pompowało i jak po owu odstawiała, to endo malało. Ale no jak mi ktoś tak zaleci, to będę sobie wkładać cokolwiek gdziekolwiek, wstrzykiwać, jeść, pić, no wszystko ;)

no np ja byłam bardzo opieszała z niektórymi rzeczami i żałuję :D
Najbardziej oczywiście żałuję, ze mimo plamień tak zwlekałam z histeroskopią
ja dlatego uznałam, że jak mi w bocianie każą robić histero i drożność, to rzucę w nich pieniędzmi i rozłożę nogi, a jedyne co zamarudze to to, że nie mogę w znieczuleniu miejscowym, więc albo niech to robią na żywca, albo w ogólnym 😅

Póki jeszcze mogę do Was pisać 😅😅, bo od lutego będę anonimowo podglądać 😅😅. To co dobrego polecicie szybkiego, a smacznego jakieś sałatki, przystawki albo coś innego 😅. Mam mieć w sobotę gości, a ja ostatnio tak zmęczona, że chciałbym czymś ugościć, ciasto zrobię jakieś i coś jeszcze, ale też nie chce się nastawiać na gotowanie całodniowe 😅😅, może któraś coś podpowie. Przepraszam, że tak z dupy się wrzuciłam, może być na priv 💚, ale macie czasami cudne pomysły😁😅
najszybsze 3 sałatki:
-kurczak z ananasem,selerem naciowym i kukurydzą
-rukola, suszone pomidory i parmezan
-makaron ryżowy, ogórek, szynka konserwowa, kukurydza, ser 😏

reklama
Do góry