Ice41
Fanka BB :)
A jaką masz grubość przy owu?matko to ja się nawet na transfer nie załapie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaką masz grubość przy owu?matko to ja się nawet na transfer nie załapie
po wielkich staraniach z dieta i suplami całe tłuste 6mm dzień po owu.A jaką masz grubość przy owu?
a kto by nie chciał wszystkiego na raz trudno o cierpliwość, ale @Nasturtium serio myślę, że jak idziesz do kogoś od niepłodności, to trzeba zaufaćbo @Nasturtium to by chciała wszystko naraz o czym my tu mówimy musi uspokoić się
no np ja byłam bardzo opieszała z niektórymi rzeczami i żałujęa kto by nie chciał wszystkiego na raz trudno o cierpliwość, ale @Nasturtium serio myślę, że jak idziesz do kogoś od niepłodności, to trzeba zaufać
To pewnie próbowaliby na cyklu sztucznym, czyli od 2 dc estrofem. Ja np na niego nie reagowałam ale ja mam naturalnie dobre endo (im starsza kobieta to nie ma z tym problemu).po wielkich staraniach z dieta i suplami całe tłuste 6mm dzień po owu.
ja pomimo swoich owulacji miałam stymulację, żeby były większe szanse na ciążę. Niestety się nie udałoI jeszcze mam jedno pytanie, może któraś z was coś podpowie - po co przeprowadza się stymulację skoro występuje naturalna owulacja?
ja mam wysoki estradiol, więc nie wiem czy więcej estrogenow by mi pomogło, ale no nie ma co teoretyzować w sumie - jak mi to ktoś każe brać, to będę. Co do wieku to też nie jestem super młoda - 34 lata mam (nie mówię, że jestem stara, po prostu nie mam 20 lat). Idę za dwa tygodnie do kliniki leczenia niepłodności i postanowiłam do tego czasu się tym nie martwićTo pewnie próbowaliby na cyklu sztucznym, czyli od 2 dc estrofem. Ja np na niego nie reagowałam ale ja mam naturalnie dobre endo (im starsza kobieta to nie ma z tym problemu).
Niektórzy lekarze przepisują jeszcze dopochwowo sildenafil na jego poprawę, ale część z lekarzy nie wierzy w jego działalnie, więc nie wiem.
ja dlatego uznałam, że jak mi w bocianie każą robić histero i drożność, to rzucę w nich pieniędzmi i rozłożę nogi, a jedyne co zamarudze to to, że nie mogę w znieczuleniu miejscowym, więc albo niech to robią na żywca, albo w ogólnymno np ja byłam bardzo opieszała z niektórymi rzeczami i żałuję
Najbardziej oczywiście żałuję, ze mimo plamień tak zwlekałam z histeroskopią
najszybsze 3 sałatki:Póki jeszcze mogę do Was pisać , bo od lutego będę anonimowo podglądać . To co dobrego polecicie szybkiego, a smacznego jakieś sałatki, przystawki albo coś innego . Mam mieć w sobotę gości, a ja ostatnio tak zmęczona, że chciałbym czymś ugościć, ciasto zrobię jakieś i coś jeszcze, ale też nie chce się nastawiać na gotowanie całodniowe , może któraś coś podpowie. Przepraszam, że tak z dupy się wrzuciłam, może być na priv , ale macie czasami cudne pomysły
A Ty się trochę nie zapędziłaś z tym transferem?matko to ja się nawet na transfer nie załapie