reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
po wielkich staraniach z dieta i suplami całe tłuste 6mm dzień po owu.
To pewnie próbowaliby na cyklu sztucznym, czyli od 2 dc estrofem. Ja np na niego nie reagowałam ale ja mam naturalnie dobre endo (im starsza kobieta to nie ma z tym problemu).
Niektórzy lekarze przepisują jeszcze dopochwowo sildenafil na jego poprawę, ale część z lekarzy nie wierzy w jego działalnie, więc nie wiem.

To pewnie próbowaliby na cyklu sztucznym, czyli od 2 dc estrofem. Ja np na niego nie reagowałam ale ja mam naturalnie dobre endo (im starsza kobieta to nie ma z tym problemu).
Niektórzy lekarze przepisują jeszcze dopochwowo sildenafil na jego poprawę, ale część z lekarzy nie wierzy w jego działalnie, więc nie wiem.
ja mam wysoki estradiol, więc nie wiem czy więcej estrogenow by mi pomogło, ale no nie ma co teoretyzować w sumie - jak mi to ktoś każe brać, to będę. Co do wieku to też nie jestem super młoda - 34 lata mam (nie mówię, że jestem stara, po prostu nie mam 20 lat). Idę za dwa tygodnie do kliniki leczenia niepłodności i postanowiłam do tego czasu się tym nie martwić :)

O sildenafilu też słyszałam, ale mamy tu jedną dziewczynę, której sztucznie pompowało i jak po owu odstawiała, to endo malało. Ale no jak mi ktoś tak zaleci, to będę sobie wkładać cokolwiek gdziekolwiek, wstrzykiwać, jeść, pić, no wszystko ;)

no np ja byłam bardzo opieszała z niektórymi rzeczami i żałuję :D
Najbardziej oczywiście żałuję, ze mimo plamień tak zwlekałam z histeroskopią
ja dlatego uznałam, że jak mi w bocianie każą robić histero i drożność, to rzucę w nich pieniędzmi i rozłożę nogi, a jedyne co zamarudze to to, że nie mogę w znieczuleniu miejscowym, więc albo niech to robią na żywca, albo w ogólnym 😅

Póki jeszcze mogę do Was pisać 😅😅, bo od lutego będę anonimowo podglądać 😅😅. To co dobrego polecicie szybkiego, a smacznego jakieś sałatki, przystawki albo coś innego 😅. Mam mieć w sobotę gości, a ja ostatnio tak zmęczona, że chciałbym czymś ugościć, ciasto zrobię jakieś i coś jeszcze, ale też nie chce się nastawiać na gotowanie całodniowe 😅😅, może któraś coś podpowie. Przepraszam, że tak z dupy się wrzuciłam, może być na priv 💚, ale macie czasami cudne pomysły😁😅
najszybsze 3 sałatki:
-kurczak z ananasem,selerem naciowym i kukurydzą
-rukola, suszone pomidory i parmezan
-makaron ryżowy, ogórek, szynka konserwowa, kukurydza, ser 😏

reklama
Do góry