Nasturtium
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma byc maraton, a nie sprinto nie, nie było Cię 12 minut i już chciałam przyjmować zakłady, czy trzonujesz
Tak, mi w dniu owulacji podwoiło grubość przez zaledwie dwa dniNie ma co Cię martwić, bo bez owu jest cienkie , jak owu przychodzi grubsze się robi.
mi gin tłumaczyła, że endo rośnie z pęcherzykami i mi dlatego nie rośnie, że przez wysoki estradiol mi pęcherzyki nie "rosną" a "zapierdalają" i endo nie ma szansy nadążyć, więc w kontekście Twojego endo to nic nie zmienia. W kontekście długości @ to superŹle napisałam, okres skończył mi się w piątek @Bolilol
Transfery robią na eno 8-12 mm. Po zmianie lekarza jak powiedziałam że zrobili mi transfer na 15,9 to się za głowę złapał i powiedział że on tak nie robi@Nasturtium ale to normalne endo jest. Zacytuję mojego lekarza od niepłodności, jak mówiłam, że 12mm przed okresem to mało: "nie ma się do czego przypierdalaać"
matko to ja się nawet na transfer nie załapieTransfery robią na eno 8-12 mm. Po zmianie lekarza jak powiedziałam że zrobili mi transfer na 15,9 to się za głowę złapał i powiedział że on tak nie robi
Bo zajdziesz w cionsz naturalnie, mówię Ci to ja.matko to ja się nawet na transfer nie załapie
iść do tej lekarki od niepłodności i jej zaufać! Jak powie 3 cykle stymulacji i wtedy dalsza diagnostyka, to tak zrobić. Bo jak Ty nie masz owu, to Wy tak naprawdę nigdy nie mieliście szansy zajśćA co do tej stymulacji i drożności to kurde już nie wiem co robić … W sumie chyba drożność nie powinna zaszkodzić, a może jeśli udałoby się wystymulować owu to tylko by pomogła?
bo @Nasturtium to by chciała wszystko naraz o czym my tu mówimy musi uspokoić sięiść do tej lekarki od niepłodności i jej zaufać! Jak powie 3 cykle stymulacji i wtedy dalsza diagnostyka, to tak zrobić. Bo jak Ty nie masz owu, to Wy tak naprawdę nigdy nie mieliście szansy zajść