reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
to o endo się nie martw, naprawdę. A co Ci lekarz powiedział?
Drożność to jego zdaniem dobry pomysł, ale chciał żebym jednak też umówiła się do specjalistki, która się niepłodnością zajmuję, umówiłam się już na środę. Ten lekarz jest spoko, ale też przyznaje, że nie jest w stanie mi odpowiedzieć na wszystkie moje pytania. Dlatego chyba dobrze robię, że jeszcze z kimś skonsultuje te kwestie.

Drożność to jego zdaniem dobry pomysł, ale chciał żebym jednak też umówiła się do specjalistki, która się niepłodnością zajmuję, umówiłam się już na środę. Ten lekarz jest spoko, ale też przyznaje, że nie jest w stanie mi odpowiedzieć na wszystkie moje pytania. Dlatego chyba dobrze robię, że jeszcze z kimś skonsultuje te kwestie.
Skonsultuj w takich razie z tą beczka ❤️

reklama
Odzyskaj owulację, tzn? Ja mam mieć stymulację, więc jakby nie odzyskam jej, a jedynie wywołam. Myślisz, że drożność to zły pomysł przed stymulacją, dlaczego?
mam na myśli to, że JA (to tylko moje zdanie, bo ja w ogóle nie mam problemów z owu) najpierw bym chociaż ze 3 cykle z tą wywołaną owulcją spróbowała się starać, a potem dopiero bawiła się w drożność. No al to ja.
Jak zrobisz drożność bez owu to nic Ci to nie da. A 3 miesiące po jest największa szansa na ciąże, więc może lepiej się upewnić, że i jaka stymulacja działą?

Do góry