Bolilol
Fanka BB :)
nie wiem w czym widzisz problemEj, nie mów tak, bo będę musiała chłopa do szatni zagonić na siłowni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem w czym widzisz problemEj, nie mów tak, bo będę musiała chłopa do szatni zagonić na siłowni
Dziękuję ślicznie, nie jadłam takich . Życzę powodzenia, brzmi sensownie.@calineczka, a może łódki? Ciasto francuskie, brokuły, pieczarki, kurczak i na to mozarella, jak wpiszesz w google łódki z ciasta francuskiego to Ci wyskoczy. Ostatnio robiłam też sałatkę piwną, z tego co pamiętam z kabanosami i serem żółtym, też sobie zobacz, chłopakom bardzo smakowało.
Zanim Was nadrobię to jeszcze na szybko Jestem po wizycie, bardzo rzeczowy lekarz. Powiedział że on upatrywałby strat raczej w niskim progesteronie niż brakiem acardu. Mam pęcherzyk dominujący w lewym jajniku 18mm (to dużo?), mamy już działać. W piątek idę na monitoring, jeśli pęknie to od razu muszę brać duphaston. Acard i heparyna będzie wprowadzona po zobaczeniu pęcherzyka w macicy. Jestem zadowolona, ale powiedzcie jeszcze co Wy myślicie no i oczywiście racjonalne odżywianie bo nie powiem, po pierwszej stracie zajadałam stres konkretnie. Ale pozdrawiam Was z orbiego. A potem seksy, ale to w domu
Noo właśnie nawet nie pytałam ile zapłacę, bałam się że tyle co za standardową wizytę a jak nie to minimum 150 a tu miłe zaskoczenie.Mój liczył dokładnie 72 godziny Na zasadzie, że trzeba się seksić JUŻ, bo on za 73 godziny ma badanie Z tym, że miał powiedziane 2-7 dni. Stwierdził, że 7 to w ogóle jakiś dramat i on w życiu by tyle nie wytrzymał. Już te 3 dni chodził jak na bombie Ostatniego dnia sugerował, że powinniśmy spać osobno i że mam się przy nim nie przebierać W ogóle był oburzony, że to nijak ma się do normalnej przerwy między stosunkami
U mnie monitoring 160zł
Jak masz lidlomixa to spoko jest surówka z brokułami, o ta co na screenie. Tylko obczaj najpierw przepis bo w smarcie coś jest źle napisane i każą chyba tylko pół brokułów rozdrobnić a drugie pół jest nieruszonePóki jeszcze mogę do Was pisać , bo od lutego będę anonimowo podglądać . To co dobrego polecicie szybkiego, a smacznego jakieś sałatki, przystawki albo coś innego . Mam mieć w sobotę gości, a ja ostatnio tak zmęczona, że chciałbym czymś ugościć, ciasto zrobię jakieś i coś jeszcze, ale też nie chce się nastawiać na gotowanie całodniowe , może któraś coś podpowie. Przepraszam, że tak z dupy się wrzuciłam, może być na priv , ale macie czasami cudne pomysły
Ja mam taki przypadek że mam naturalną owulację w okolicach 30-35dc, ale z dwóch takich późnych owulacji były dwa biochemy więc stymulujemy żeby przyspieszyć owu i zobaczyć czy to coś pomoże. Przy pierwszej donoszonej ciąży miałam stymulację bo w ogóle nie miałam naturalnych owu i za drugim razem się udało, ciąża praktycznie bez problemów.Więcej pęcherzyków, np. u mnie było widać w progu różnice między stymulowanym, a wcześniejszym, teraz próg miałam bardzo ładny. Tak samo uważają niektórzy, że późno dojrzewają, więc chcą przyspieszyć tą owu. Dokładnie nie znam się w temacie, ale może ktoś więcej coś jest w stanie powiedzieć.
nie denerwuj się! Czekamy na wieści!Czekam na lekarza… jakoś zestresowana jak nigdy :/.
Dziękuję za pomysły.Noo właśnie nawet nie pytałam ile zapłacę, bałam się że tyle co za standardową wizytę a jak nie to minimum 150 a tu miłe zaskoczenie.
Jak masz lidlomixa to spoko jest surówka z brokułami, o ta co na screenie. Tylko obczaj najpierw przepis bo w smarcie coś jest źle napisane i każą chyba tylko pół brokułów rozdrobnić a drugie pół jest nieruszone
I ja robiłam też parówki owinięte ciastem do pizzy. I to co dziewczyny piszą czyli ślimaki z ciasta francuskiego (ja daję ser, szynkę i smaruję musztardą), i roladki z tortilli. Spoko jest jeszcze wegetariański smalec z białej fasoli
Ja mam taki przypadek że mam naturalną owulację w okolicach 30-35dc, ale z dwóch takich późnych owulacji były dwa biochemy więc stymulujemy żeby przyspieszyć owu i zobaczyć czy to coś pomoże. Przy pierwszej donoszonej ciąży miałam stymulację bo w ogóle nie miałam naturalnych owu i za drugim razem się udało, ciąża praktycznie bez problemów.
Nie denerwuj się, daj znać poCzekam na lekarza… jakoś zestresowana jak nigdy :/.
Proszę tam się seksić, niech cyc najwyżej przypadkowo wypadnieJa właśnie nie wiem po co nasikałam na owulaka i co, pik teraz będę się spinać niepotrzebnie...
Chociaż Stary mnie coś pomacuje jak chodzę po domu więc chyba coś chce
działać działać działać!Ja właśnie nie wiem po co nasikałam na owulaka i co, pik teraz będę się spinać niepotrzebnie...
Chociaż Stary mnie coś pomacuje jak chodzę po domu więc chyba coś chce