Nasturtium
Fanka BB :)
Laski, kiedy endo jest najcieńsze, a kiedy najgrubsze? Ostatnio około 20 dc miałam 11 cm, a teraz 11 dc i 6, co mnie oczywiście martwi..,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymamy kciukiJa właśnie nie wiem po co nasikałam na owulaka i co, pik teraz będę się spinać niepotrzebnie...
Chociaż Stary mnie coś pomacuje jak chodzę po domu więc chyba coś chce
najcieńsze jest w trakcie okresu, tuż po. Rośnie razem z pęcherzykiem do owu (czasami w zaskakującym tempie), po owu też może rosnąć jeszcze. Jaki masz pęcherzyk przy tym endo 6mm?Laski, kiedy endo jest najcieńsze, a kiedy najgrubsze? Ostatnio około 20 dc miałam 11 cm, a teraz 11 dc i 6, co mnie oczywiście martwi..,
Powodzenia!Czekam na lekarza… jakoś zestresowana jak nigdy :/.
Dodam, że okres skończył mi się dwa dni temu.Laski, kiedy endo jest najcieńsze, a kiedy najgrubsze? Ostatnio około 20 dc miałam 11 cm, a teraz 11 dc i 6, co mnie oczywiście martwi..,
Dodam, że okres skończył mi się dwa dni temu.
Prawie wcale nie mam pęcherzyka na te chwilę, malutki.najcieńsze jest w trakcie okresu, tuż po. Rośnie razem z pęcherzykiem do owu (czasami w zaskakującym tempie), po owu też może rosnąć jeszcze. Jaki masz pęcherzyk przy tym endo 6mm?
to o endo się nie martw, naprawdę. A co Ci lekarz powiedział?Prawie wcale nie mam pęcherzyka na te chwilę, malutki.
W środę idę do specjalistki do spraw niepłodności, właśnie się umawiam. I drożność też zrobię.
Nie ma co Cię martwić, bo bez owu jest cienkie , jak owu przychodzi grubsze się robi.Laski, kiedy endo jest najcieńsze, a kiedy najgrubsze? Ostatnio około 20 dc miałam 11 cm, a teraz 11 dc i 6, co mnie oczywiście martwi..,
To masz cudowne endo, ja mam wtedy z 3mmDodam, że okres skończył mi się dwa dni temu.