Calineczka92
Fanka BB :)
Mi polecała @Zazuu z aliness.Dziewczyny MACA w tabsach, które polecacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi polecała @Zazuu z aliness.Dziewczyny MACA w tabsach, które polecacie?
Haha no ja mam B/C także nieduże morelki i już od kilku lat nosze tylko wygodne materiałowe staniki bez żadnych ucisków i wbijania się w fałdki xd mąż coś podgadywal, że chciałby bym normalny stanik kupiła. To kupiłam kolejny wygodny materiałowy, ale z fikuśną koronką w końcu to ja codziennie w tym chodzę i to mi ma pasowaćJa tez w domu nie noszę Najlepszym momentem dnia jest ten, w którym wracając z pracy można ściągnąć stanik
Mój mąż to w ogóle niestandardowy typ, i jego wszystkie koronki, pończoszki, pasy do pończoch w ogóle nie grzeją xDHaha no ja mam B/C także nieduże morelki i już od kilku lat nosze tylko wygodne materiałowe staniki bez żadnych ucisków i wbijania się w fałdki xd mąż coś podgadywal, że chciałby bym normalny stanik kupiła. To kupiłam kolejny wygodny materiałowy, ale z koronką w końcu to ja codziennie w tym chodzę i to mi ma pasować
To nieźle Mojego męża wszystko rusza ale ja nie kupuje sexi bielizny, takich klimatów nie lubię, więc zostaje mu się cieszyć tym, co już znaMój mąż to w ogóle niestandardowy typ, i jego wszystkie koronki, pończoszki, pasy do pończoch w ogóle nie grzeją xD
No mój to lubi jak mam na sobie legginsy albo wyciągniętą koszulkę, zero makijażu i nieuczesane włosy, także idealnie, bo ja też tak czuję się najlepiej. Jedynie paznokcie lubię mieć „zrobione”, a on kompletnie nie rozumie po co.Mój mąż to w ogóle niestandardowy typ, i jego wszystkie koronki, pończoszki, pasy do pończoch w ogóle nie grzeją xD
mój to najbardzie lubi jak mi cyc gdzieś niechcący wypadnie xD to od razu gotowyNo mój to lubi jak mam na sobie legginsy albo wyciągniętą koszulkę, zero makijażu i nieuczesane włosy, także idealnie, bo ja też tak czuję się najlepiej. Jedynie paznokcie lubię mieć „zrobione”, a on kompletnie nie rozumie po co.
niechcący, mhmmój to najbardzie lubi jak mi cyc gdzieś niechcący wypadnie xD to od razu gotowy
Bo tak to się teraz mówi och niechcący wyskoczył mi cycniechcący, mhm