reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

będę pauzować , sytuacja wyjaśni się do końca przyszłego tygodnia, chociaż boję się że nie uda się ani jedno ani drugie
Trzymam kciuki, nowa praca to nowa motywacja i jakaś zmiana na lepsze mniemam!
O, stary zapisał nas na taniec. Już dawno chciałam spróbować, ale ciągle odwlekałam.
Wow, super, oderwiecie głowę od starań!

@Lady With Cats czy ja dobrze pamiętam, że poprzednio miałaś już coś nie tak z cytologią i byłaś na jakiś lekach żeby przeleczyć czy to ktoś inny? Ja mam dobrą pamięć, tylko krótką ;)

reklama
ja się tu czuje jak na spotkaniu z koleżankami, które łączy jeden temat przewodni :D więc mnie forum w żaden sposób psychicznie nie obciąża, ale jeżeli czujesz, że potrzebujesz przerwy, to zrób ją sobie, później Ci opowiemy co się działo :)
Ja mam dokładnie tak samo, miałam jakiś czas temu podobny plan żeby zluzować z forum, ale doszłam wniosku, że nie wiem czemu miałoby to służyć, i tak o temacie myślę, a przynajmniej mogę porozmawiać z osobami, które mają podobne sprawy na głowie plus jest tu mnóstwo offtopów i luźnych tematów, które sprawiają, że po prostu dobrze się tu czuję :).

ja się tu czuje jak na spotkaniu z koleżankami, które łączy jeden temat przewodni :D więc mnie forum w żaden sposób psychicznie nie obciąża, ale jeżeli czujesz, że potrzebujesz przerwy, to zrób ją sobie, później Ci opowiemy co się działo :)
Opowiedzieć co się działo na staraczkach przez miesiąc w krótkim poście, to jak przeczytać streszczenie "Dziadów". Niby coś wiesz, ale jednak nic nie łapiesz :D

Wow aż 3 etapy? To co to za branża?
Cały czas trzymam kciuki do momentu aż dostaniesz tę robotę!
Ta firma jest dostawcą rozwiązań w obszarze pozapłacowych świadczeń pracowniczych

@Lady With Cats też raz miałam taki wynik ,powtórzyłam cytologię i już tego nie było . Okazało się że chyba zanieszycili próbkę. A ja już testament pisałam ...

No właśnie, to najgorsze, bo ja od ponad roku nie noszę wcale.
Jak ja bym chciała bez stanika chodzić. Ale mi tak suty zawsze stoją, że mogłabym być żywą reklamą mentosów 🤣

nipples GIF

reklama
Do góry