reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Tylko ze w sumie nic takiego czego nigdy nie jadłam to nie mam w diecie 🤷‍♀️
Ale może teraz jesz czegoś znacznie więcej. Nie wiem...
Ale wapno polecam. Jeśli masz to takie dla alergików. No i ta maseczka antybakteryjna. Jeśli nie masz gotowej to zrób sama jogurt + cytryna + miód (w równych proporcjach).

Ostatnia edycja:
@Brownie1992 a jaki krem na noc polecaz dla alergików? Bo mam teraz w planach odstawić całą pielęgnację, tylko 2 etapowe oczyszczanie, rano krem z SPF (już mam) i coś na noc, ale nie wiem co jest łagodne i treściowe.
Inne dziewczyny też możecie polecać oczywiście

@Brownie1992 a jaki krem na noc polecaz dla alergików? Bo mam teraz w planach odstawić całą pielęgnację, tylko 2 etapowe oczyszczanie, rano krem z SPF (już mam) i coś na noc, ale nie wiem co jest łagodne i treściowe.
Jeśli mogę: przez całe dzieciństwo do okresu dojrzewania miałam ogromne problemy alergiczne (nie będę się rozwodzić, bo można byłoby rozprawkę napisać) i używałam tylko kosmetyków (mydło, szampon, krem - wszystko) firmy SebaMed poleconej przez alergolog. Sprawdzały się super, więc po wieeelu latach stosowania - polecam. Obecnie używam kremów od firmy Tołpa i bardzo mi pasują, ale to już nie jest stricte dla alergików.

Kurde nie wiem czy przeciwalergiczne ale ja mam serię z bielendy profesional i jestem zadowolona

reklama
Do góry