Kaala
Fanka BB :)
Tylko ze w sumie nic takiego czego nigdy nie jadłam to nie mam w diecieZmiany w diecie mogą też powodować taką kaszkę. Tego typu reakcja jest chyba głównie na pokarmy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko ze w sumie nic takiego czego nigdy nie jadłam to nie mam w diecieZmiany w diecie mogą też powodować taką kaszkę. Tego typu reakcja jest chyba głównie na pokarmy.
Ale może teraz jesz czegoś znacznie więcej. Nie wiem...Tylko ze w sumie nic takiego czego nigdy nie jadłam to nie mam w diecie
No brałam ten, a teraz kupiłam sobie folian naturellA mogę Cię zapytać jaki bierzesz? Ja mam mthfr homo i gin powiedział że mam brać np. prenatal uno gdzie jest 0,4 zwykłego i 0,4 metylowanego.
Jeśli mogę: przez całe dzieciństwo do okresu dojrzewania miałam ogromne problemy alergiczne (nie będę się rozwodzić, bo można byłoby rozprawkę napisać) i używałam tylko kosmetyków (mydło, szampon, krem - wszystko) firmy SebaMed poleconej przez alergolog. Sprawdzały się super, więc po wieeelu latach stosowania - polecam. Obecnie używam kremów od firmy Tołpa i bardzo mi pasują, ale to już nie jest stricte dla alergików.@Brownie1992 a jaki krem na noc polecaz dla alergików? Bo mam teraz w planach odstawić całą pielęgnację, tylko 2 etapowe oczyszczanie, rano krem z SPF (już mam) i coś na noc, ale nie wiem co jest łagodne i treściowe.
Inne dziewczyny też możecie polecać oczywiście
co przyniósł?dobra, przyszedł. Może jeszcze nie wszystkie płodne stracone
nic, ale przprosiłco przyniósł?
Kurde nie wiem czy przeciwalergiczne ale ja mam serię z bielendy profesional i jestem zadowolona@Brownie1992 a jaki krem na noc polecaz dla alergików? Bo mam teraz w planach odstawić całą pielęgnację, tylko 2 etapowe oczyszczanie, rano krem z SPF (już mam) i coś na noc, ale nie wiem co jest łagodne i treściowe.
Inne dziewczyny też możecie polecać oczywiście