Nasturtium
Fanka BB :)
Nie lubi włosków?Leżę sobie w wannie, ogole kazdy fragment ciala i może coś będzie ze Starym...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie lubi włosków?Leżę sobie w wannie, ogole kazdy fragment ciala i może coś będzie ze Starym...
Nie przeszkadzaja mu jakos specjalnie. Jakbym zarosla to pewnie by mu przeszkadzalo. Ale jak np nie ogole sie z 2 tygodnie to nie zwraca uwagiNie lubi włosków?
Ja to chyba golę się też głównie dla siebie.Nie przeszkadzaja mu jakos specjalnie. Jakbym zarosla to pewnie by mu przeszkadzalo. Ale jak np nie ogole sie z 2 tygodnie to nie zwraca uwagi
ja ostatnio 300zl na suple dla Starego. A i tak zrezygnowalismy z kilku pozycjiZaraz siadam do zamówienia supli, pewnie trochę kaski pójdzie, bo widzę prawie wszystko mi się skończyło. Jak zwykle na raz.
Ja chyba zamówię innego dnia, nie ma kilku moich pozycji, to na raty robić bez sensu.ja ostatnio 300zl na suple dla Starego. A i tak zrezygnowalismy z kilku pozycji
O ja lubie zelatynowe kapsulySzukałam też jakichś kompleksów witaminowych przy planowaniu ciąży, ale zawsze ta żelatynowa kapsuła :/.
Tylko glowy nie gol bo nic nie będzieLeżę sobie w wannie, ogole kazdy fragment ciala i może coś będzie ze Starym...
Hahah to prawda, jak kiedys sie pytalam Starego jakie najkrotsze wlosy zaakceptuje, to powiedział, zeby nie odslanialy uszu a najlepiej do ramion chociaż xDTylko glowy nie gol bo nic nie będzie