Nasturtium
Fanka BB :)
I wtedy jeszcze bardziej uderza mało osób w domu…To chyba taki dzień. U nas tez cicho i smutno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I wtedy jeszcze bardziej uderza mało osób w domu…To chyba taki dzień. U nas tez cicho i smutno.
nie wiem, serio nawet mi się nie chce rozkminiać. Poszłam na marszobiegi a teraz robię jakiś trening nóg i pośladków. Potem mam zamia wziąć kąpiel w pianie.Stawiam, że coś dobrego Ci przyniesie. No, ale jako, że często w tego typu „zabawach” przegrywam to może być tak, że przyjdzie bez niczego .
Mnie teżwkurwia śnieg
Ja zaraz właśnie też wsiadam na rowerek, posprzątam, coś ugotuję. Nie ma co się nad tymi fochami pochylać.nie wiem, serio nawet mi się nie chce rozkminiać. Poszłam na marszobiegi a teraz robię jakiś trening nóg i pośladków. Potem mam zamia wziąć kąpiel w pianie.
Bluźnisz Chyba byle do piątkuByle do poniedziałku.
Wapno sobie wypij i zrób jakąś antybakteryjną maseczkę.Walka z ryjkiem nadal trwa , co mogę jeszcze użyć żeby pozbyć się kaszki z policzków ? Jezu nie pamietam kiedy miałam taka brzydka cere
Zmiany w diecie mogą też powodować taką kaszkę. Tego typu reakcja jest chyba głównie na pokarmy.A wiadomo od czego taka kaszka? Jakiś nowy kosmetyk stosowałaś?
Nie No właśnie nic nowego tylko zmiany w diecieA wiadomo od czego taka kaszka? Jakiś nowy kosmetyk stosowałaś?