Nasturtium
Fanka BB :)
Mój to już z domu nie może wychodzić, umierający.mój też boli go gardełko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój to już z domu nie może wychodzić, umierający.mój też boli go gardełko
Jakaś plaga! Mój też chory!Mój to już z domu nie może wychodzić, umierający.
Ja właśnie nie wiem nic o mutacji, ale metylowany też nie zaszkodzi w sumie…Ja metylowany, mam mutację homo- i heterozygotyczną
Cały mój.pojechał na basen, więc jestem sama w domu. Pierwsze i jedyne słowa, jakie wypowiedział do mnie dziś "jadę na basen". Aż dziwne, ze bez słowa nie wyszedł
Sa dwie opcje: albo wroci z czyms co lubie, chrupkami/colą/piwem/awokado i bedzie probowal obejść to bez rozmowy, albo focha ciag dalszy. Ja sie nie bede łamaćCały mój.
Mój, uwaga, grzeje się suszarką do włosów .
dziś niedziela handlowa, chłop ma szansęSa dwie opcje: albo wroci z czyms co lubie, chrupkami/colą/piwem/awokado i bedzie probowal obejść to bez rozmowy, albo focha ciag dalszy. Ja sie nie bede łamać
Na ile jest możliwe, że on czyta to forum?Sa dwie opcje: albo wroci z czyms co lubie, chrupkami/colą/piwem/awokado i bedzie probowal obejść to bez rozmowy, albo focha ciag dalszy. Ja sie nie bede łamać
Oba. Głównie w Puerii albo w Pregnie Start.Bierzecie kwas foliowy zwykły, czy metylowany?
Ja do tej pory metylowany, ale zastanawiam się, czy warto płacić za niego więcej plus o statusie leku jest akurat „zwykły”…
No ciekawe, daj znać.Sa dwie opcje: albo wroci z czyms co lubie, chrupkami/colą/piwem/awokado i bedzie probowal obejść to bez rozmowy, albo focha ciag dalszy. Ja sie nie bede łamać