reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

To nawet nie to, ze boli, tylko jest takie uklucie zazdrości, komuś się udało. I takie chujowe uczucie (ja wiem, ze juz mam) ale mi teraz nie wychodzi i czuję się jak przegryw - tym bardziej, ze ta kumpela wie, jak mi zależy... dobrze, ze jutro juz mi prawie przejdzie .... jprd czuję jak idiotka nawet pisząc o tym 😶😤😵
Ty masz dzieci, ale rozumiem Twoją perspektywę, ja z kolei czasami czuję się jak niepełnowartościowa kobieta, bo nie mogę zajść w ciąże. Wiem, że to idiotyczne myślenie, ale mam takie momenty.

reklama
Mam to samo. Nie udało mi się donosić kolejnego dziecka. Ostatnią ciążę straciłam i gdy roniłam dzwoniła bratowa że zaszła. Nie widziałam jej przez całą ciążę i rzadko ich odwiedzam. Jakoś się nie pogodziłam ze swoją stratą a widok bratanicy mi o tym przypomina, bo moja miałaby ze 3 tygodnie więcej :(
Przykro mi, domyślam się tylko jak musi być trudno😞. Z czego wynikały straty (jeśli masz ochotę o tym pisać)?

Ostatnia edycja:
8
KLASYK MOJEGO DZIECIŃSTWA 😆
I mojego. Oglądane spod kądry, po kryjomu, tak żeby mama myślała , że już śpie😆a po niektótych sprawach faktycznie ciężko było potem spać😆 Do tej pory oglądam , leci bardzo późno, ale ostatnio już chyba bez Fajbusiewicza, tylko jakiś inny typek to prowadzi . I to już nie jest to samo🤷‍♀️

8

I mojego. Oglądane spod kądry, po kryjomu, tak żeby mama myślała , że już śpie😆a po niektótych sprawach faktycznie ciężko było potem spać😆 Do tej pory oglądam , leci bardzo późno, ale ostatnio już chyba bez Fajbusiewicza, tylko jakiś inny typek to prowadzi . I to już nie jest to samo🤷‍♀️
No ja miałam chwilową traumę jak był mord z mojego miasta 😐😐😐

M
Uwaga będzie głupie pytanie , ale wolę dopytać 😁😅A to nie jest tak że faza lutealna musi trwać te 14 dni? W sensie zawsze myślałam że jeśli np cykl mi się skrócił w danym msc i zamiast trwać 31 dni to trwał np 29 to myślałam że to oznacza że owulacji wcale nie było lub była wcześniej. Czyli rozumiem że owu może być nawet 20 dc przy cyklach np 30 dniowych? Dobrze to rozumiem? Bo już trochę się pogubiłam. Sorki dziewczyny pewnie za głupie pytanie ale zainteresowało mnie to bo zawsze żyłam w świadomości że od owulacji do końca cyklu musi uplynac te 14 dni 😀
Uwaga będzie głupie pytanie , ale wolę dopytać 😁😅A to nie jest tak że faza lutealna musi trwać te 14 dni? W sensie zawsze myślałam że jeśli np cykl mi się skrócił w danym msc i zamiast trwać 31 dni to trwał np 29 to myślałam że to oznacza że owulacji wcale nie było lub była wcześniej. Czyli rozumiem że owu może być nawet 20 dc przy cyklach np 30 dniowych? Dobrze to rozumiem? Bo już trochę się pogubiłam. Sorki dziewczyny pewnie za głupie pytanie ale zainteresowało mnie to bo zawsze żyłam w świadomości że od owulacji do końca cyklu musi uplynac te 14 dni 😀
Może, tylko właśnie mi lekarz powiedział, ze jest trochę za krótka i dlatego mi przepisał ten duphaston, po którym niestety jestem wzdeta jak bela xD

reklama
Do góry