reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

kurde, rozważam zakup, ale nie wiem czy jest sens przy mojej dramie miesiaca "czy jestem przed czy po okresie?". Kupujesz to w aptece czy zamawiasz?
Jak zamówiłam, to szło tydzień i zamiast zacząć od 3 dc wtedy zaczęłam opakowanie od 4 dc i to od wieczora. Teraz kupiłam w aptece bo było pod domem. Ogólnie u mnie w mieście jest z 10 aptek i nie zawsze jest dostępna, a różnica w cenie w aptece a w internecie jest dość spora (nawet kilkanaście zł)

reklama
Ty masz dzieci, ale rozumiem Twoją perspektywę, ja z kolei czasami czuję się jak niepełnowartościowa kobieta, bo nie mogę zajść w ciąże. Wiem, że to idiotyczne myślenie, ale mam takie momenty.
Dlatego pisząc takie rzeczy czuję sie jak idiotka wobec takich kobiet jak wy - nie powinnam marudzić...i juz mi przeszlo... no trudno.

Chociaz temperatura narobiła mi dziś nadziei a test biały... dobrze, ze @ coraz bliżej.

Załączniki

• Screenshot_20230128-062745_My Calendar.jpg
    Screenshot_20230128-062745_My Calendar.jpg
    147,6 KB · Wyświetleń: 88
  • 20230128_055102.jpg
    20230128_055102.jpg
    849,7 KB · Wyświetleń: 91
A ja jestem z siebie dumna. :-)
Wczoraj kupiłam test który zrobiłam dopiero dzisiaj.(cud) Jest biało i patrząc na ten test nie czułam nic. Dosłownie nic :-)
Już się chyba nauczyłam podchodzić do tego wszystkiego z wielkim dystansem.. albo pogodziłam się z białymi testami.
Rok mi to zajęło 😂🙈
Boże jaki to był trudny rok.
Jestem silniejsza.
Pochłonęła mnie praca i nie mam ostatnio czasu myśleć o staraniach. Jest mi z tym dobrze.

Na mojej ostatniej wizycie moja endokrynolog powiedziała mi, ze jest plaga kobiet po 30 roku życia które nie mogą zajść w ciąże. Powiedziała, że tak naprawdę każdy cykl to są płodne 18-19 latki, a po 30 to bardzo spada…
Skupie się na pracy i się okaże.. :-)

Trzymam za Was mocno kciuki. Ciagle tu zaglądam w nadzieji ze zobaczę pozytyw u LadyCaro ❤️

Wy to chyba życia nie macie 🥲
Wiesz…W czasie tego mojego odpoczynku od forum, też dochodzę do takich wniosków. Kuźwa, ile ja czasu traciłam na pisanie.

A tak co kilka dni zerknę, co się dzieje ( jak dziś) i spadam dalej do życia.
Do diety, do planowania wyjazdu, do ogarniania chałupy, chłopa, psa, kotów, do rozmów z mamą.

Tak w ogóle Błondziorno.
welcome to real life GIF

reklama
Do góry