reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

kurde, rozważam zakup, ale nie wiem czy jest sens przy mojej dramie miesiaca "czy jestem przed czy po okresie?". Kupujesz to w aptece czy zamawiasz?
Jak zamówiłam, to szło tydzień i zamiast zacząć od 3 dc wtedy zaczęłam opakowanie od 4 dc i to od wieczora. Teraz kupiłam w aptece bo było pod domem. Ogólnie u mnie w mieście jest z 10 aptek i nie zawsze jest dostępna, a różnica w cenie w aptece a w internecie jest dość spora (nawet kilkanaście zł)

reklama
Ty masz dzieci, ale rozumiem Twoją perspektywę, ja z kolei czasami czuję się jak niepełnowartościowa kobieta, bo nie mogę zajść w ciąże. Wiem, że to idiotyczne myślenie, ale mam takie momenty.
Dlatego pisząc takie rzeczy czuję sie jak idiotka wobec takich kobiet jak wy - nie powinnam marudzić...i juz mi przeszlo... no trudno.

Chociaz temperatura narobiła mi dziś nadziei a test biały... dobrze, ze @ coraz bliżej.

Załączniki

• Screenshot_20230128-062745_My Calendar.jpg
    Screenshot_20230128-062745_My Calendar.jpg
    147,6 KB · Wyświetleń: 250
  • 20230128_055102.jpg
    20230128_055102.jpg
    849,7 KB · Wyświetleń: 218
A ja jestem z siebie dumna. :-)
Wczoraj kupiłam test który zrobiłam dopiero dzisiaj.(cud) Jest biało i patrząc na ten test nie czułam nic. Dosłownie nic :-)
Już się chyba nauczyłam podchodzić do tego wszystkiego z wielkim dystansem.. albo pogodziłam się z białymi testami.
Rok mi to zajęło 😂🙈
Boże jaki to był trudny rok.
Jestem silniejsza.
Pochłonęła mnie praca i nie mam ostatnio czasu myśleć o staraniach. Jest mi z tym dobrze.

Na mojej ostatniej wizycie moja endokrynolog powiedziała mi, ze jest plaga kobiet po 30 roku życia które nie mogą zajść w ciąże. Powiedziała, że tak naprawdę każdy cykl to są płodne 18-19 latki, a po 30 to bardzo spada…
Skupie się na pracy i się okaże.. :-)

Trzymam za Was mocno kciuki. Ciagle tu zaglądam w nadzieji ze zobaczę pozytyw u LadyCaro ❤️

Wy to chyba życia nie macie 🥲
Wiesz…W czasie tego mojego odpoczynku od forum, też dochodzę do takich wniosków. Kuźwa, ile ja czasu traciłam na pisanie.

A tak co kilka dni zerknę, co się dzieje ( jak dziś) i spadam dalej do życia.
Do diety, do planowania wyjazdu, do ogarniania chałupy, chłopa, psa, kotów, do rozmów z mamą.

Tak w ogóle Błondziorno.
welcome to real life GIF

reklama
Do góry