reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ale te 8 mm wymagane jest w dniu owu, a Ty w którym dniu miałaś ten pomiar?
Ja np w którymś cyklu w sobotę miałam 8mm, a w poniedziałek już 15,9mm (owu), także endo może rosnąć szybko.
Tak wiem przed owu udało mi się pod pakować go i niby miał 6.7mm, po owu 5 dni mierzony niby 5.6mm oczywiście mówi, że x mm to błąd pomiarowy 🤷‍♀️😅

reklama
Też o tym myślę jak kończę czytać w pracy, wychodzę, jadę do domu, mija 2h... nadziugane 20 stron🙈

Przytulam mocno. Wierzę, że zanim o e urodzą ty zajdziesz więc te krzyku za ścianą tylko cię przygotują na nieprzespane noce, ale nie będą dla ciebie bolesne.
To nawet nie to, ze boli, tylko jest takie uklucie zazdrości, komuś się udało. I takie chujowe uczucie (ja wiem, ze juz mam) ale mi teraz nie wychodzi i czuję się jak przegryw - tym bardziej, ze ta kumpela wie, jak mi zależy... dobrze, ze jutro juz mi prawie przejdzie .... jprd czuję jak idiotka nawet pisząc o tym 😶😤😵

Załączniki

• 046FCB29-2412-47AE-8177-AC200601E7E8.jpeg
    046FCB29-2412-47AE-8177-AC200601E7E8.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 53
reklama
To nawet nie to, ze boli, tylko jest takie uklucie zazdrości, komuś się udało. I takie chujowe uczucie (ja wiem, ze juz mam) ale mi teraz nie wychodzi i czuję się jak przegryw - tym bardziej, ze ta kumpela wie, jak mi zależy... dobrze, ze jutro juz mi prawie przejdzie .... jprd czuję jak idiotka nawet pisząc o tym 😶😤😵
Mam to samo. Nie udało mi się donosić kolejnego dziecka. Ostatnią ciążę straciłam i gdy roniłam dzwoniła bratowa że zaszła. Nie widziałam jej przez całą ciążę i rzadko ich odwiedzam. Jakoś się nie pogodziłam ze swoją stratą a widok bratanicy mi o tym przypomina, bo moja miałaby ze 3 tygodnie więcej :(

Do góry