reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

ja nie śpię, zamawiam testy 🙈🙈🙈
Ooo no trzeba się zabezpieczyć nie ma co, ja nie wykorzystuje co prawda więcej niż 2 testy ciążowe na cykl, i paczki owulaków ( używam tylko clearblue) nie są z tych tańszych, ale jakoś przywiązanie do marki i jakoś tak "solidnie" mi się kojarzą plus mają dobrą opinię.
Najciekawsze jest to, że jak raz w aptece pl w swoim mieście zapytałam o test ciążowy pink superczuły , to pani farmaceutka w 1 , 2 , 5 aptece w moim mieście, wywaliła na mnie oczy jakbym pytała się jej conajmniej np. kiedy będzie koniec świata, albo po co człowiek żyje , wiesz takie podstawy filozoficzne 😆
A te pinki na forum tutaj takie raczej zaufane i polecane, nie wiem z czego to wynika😁

reklama
Ooo no trzeba się zabezpieczyć nie ma co, ja nie wykorzystuje co prawda więcej niż 2 testy ciążowe na cykl, i paczki owulaków ( używam tylko clearblue) nie są z tych tańszych, ale jakoś przywiązanie do marki i jakoś tak "solidnie" mi się kojarzą plus mają dobrą opinię.
Najciekawsze jest to, że jak raz w aptece pl w swoim mieście zapytałam o test ciążowy pink superczuły , to pani farmaceutka w 1 , 2 , 5 aptece w moim mieście, wywaliła na mnie oczy jakbym pytała się jej conajmniej np. kiedy będzie koniec świata, albo po co człowiek żyje , wiesz takie podstawy filozoficzne 😆
A te pinki na forum tutaj takie raczej zaufane i polecane, nie wiem z czego to wynika😁
ja w sumie pinkow w aptece też nie kupowałam, zawsze jak chciałam testy ciążowe to dostawałam jakieś mało znane... Ale u mnie testów ciążowych idzie duuuuuuuuzo, więc wolę zamawiać przez neta niż iść do apteki po 20 :D

A jak Ci się sprawdzają owulaki clearblue?

Wlasnie spotkala mnie dziwna sytuacja… zrobiłam sobie test w tym tygodniu chyba w środę, był to 10dpo. Wyszedł negatywny… chodziłam caly tydzien w zlym nastroju… dziś patrzę do kosza bo śmieci wynosiłam…a on miał czułość 25! No po co takie coś sprzedają 😂😂😂

Wlasnie spotkala mnie dziwna sytuacja… zrobiłam sobie test w tym tygodniu chyba w środę, był to 10dpo. Wyszedł negatywny… chodziłam caly tydzien w zlym nastroju… dziś patrzę do kosza bo śmieci wynosiłam…a on miał czułość 25! No po co takie coś sprzedają 😂😂😂
Hahaha no ja nie wiem, ja tylko te o czułości 10 kupuje , raz przypadkiem kupiłam clearblue 25 leży do tej pory w szufladzie już chyba 7 miechów i czeka na swoje 5 minut😅

bez sensu, na co to komu 😅

ja w sumie pinkow w aptece też nie kupowałam, zawsze jak chciałam testy ciążowe to dostawałam jakieś mało znane... Ale u mnie testów ciążowych idzie duuuuuuuuzo, więc wolę zamawiać przez neta niż iść do apteki po 20 :D

Powiem Ci , że nie narzekam , a o coś konkretnego pytasz?

reklama

Jeśli chodzi o wygodę stosowania są super jak dla mnie, mam też kilka koleżanek staraczek takich jak ja , które mają i którym się pokrywają z monitoringiem . Używam tych fioletowych co wykrywają 2 hormony peak bez problemu wyłapują.

Do góry