reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

ja nie śpię, zamawiam testy 🙈🙈🙈
Ooo no trzeba się zabezpieczyć nie ma co, ja nie wykorzystuje co prawda więcej niż 2 testy ciążowe na cykl, i paczki owulaków ( używam tylko clearblue) nie są z tych tańszych, ale jakoś przywiązanie do marki i jakoś tak "solidnie" mi się kojarzą plus mają dobrą opinię.
Najciekawsze jest to, że jak raz w aptece pl w swoim mieście zapytałam o test ciążowy pink superczuły , to pani farmaceutka w 1 , 2 , 5 aptece w moim mieście, wywaliła na mnie oczy jakbym pytała się jej conajmniej np. kiedy będzie koniec świata, albo po co człowiek żyje , wiesz takie podstawy filozoficzne 😆
A te pinki na forum tutaj takie raczej zaufane i polecane, nie wiem z czego to wynika😁

reklama
Ooo no trzeba się zabezpieczyć nie ma co, ja nie wykorzystuje co prawda więcej niż 2 testy ciążowe na cykl, i paczki owulaków ( używam tylko clearblue) nie są z tych tańszych, ale jakoś przywiązanie do marki i jakoś tak "solidnie" mi się kojarzą plus mają dobrą opinię.
Najciekawsze jest to, że jak raz w aptece pl w swoim mieście zapytałam o test ciążowy pink superczuły , to pani farmaceutka w 1 , 2 , 5 aptece w moim mieście, wywaliła na mnie oczy jakbym pytała się jej conajmniej np. kiedy będzie koniec świata, albo po co człowiek żyje , wiesz takie podstawy filozoficzne 😆
A te pinki na forum tutaj takie raczej zaufane i polecane, nie wiem z czego to wynika😁
ja w sumie pinkow w aptece też nie kupowałam, zawsze jak chciałam testy ciążowe to dostawałam jakieś mało znane... Ale u mnie testów ciążowych idzie duuuuuuuuzo, więc wolę zamawiać przez neta niż iść do apteki po 20 :D

A jak Ci się sprawdzają owulaki clearblue?

Wlasnie spotkala mnie dziwna sytuacja… zrobiłam sobie test w tym tygodniu chyba w środę, był to 10dpo. Wyszedł negatywny… chodziłam caly tydzien w zlym nastroju… dziś patrzę do kosza bo śmieci wynosiłam…a on miał czułość 25! No po co takie coś sprzedają 😂😂😂

Wlasnie spotkala mnie dziwna sytuacja… zrobiłam sobie test w tym tygodniu chyba w środę, był to 10dpo. Wyszedł negatywny… chodziłam caly tydzien w zlym nastroju… dziś patrzę do kosza bo śmieci wynosiłam…a on miał czułość 25! No po co takie coś sprzedają 😂😂😂
Hahaha no ja nie wiem, ja tylko te o czułości 10 kupuje , raz przypadkiem kupiłam clearblue 25 leży do tej pory w szufladzie już chyba 7 miechów i czeka na swoje 5 minut😅

bez sensu, na co to komu 😅

ja w sumie pinkow w aptece też nie kupowałam, zawsze jak chciałam testy ciążowe to dostawałam jakieś mało znane... Ale u mnie testów ciążowych idzie duuuuuuuuzo, więc wolę zamawiać przez neta niż iść do apteki po 20 :D

Powiem Ci , że nie narzekam , a o coś konkretnego pytasz?

reklama

Jeśli chodzi o wygodę stosowania są super jak dla mnie, mam też kilka koleżanek staraczek takich jak ja , które mają i którym się pokrywają z monitoringiem . Używam tych fioletowych co wykrywają 2 hormony peak bez problemu wyłapują.

Do góry