Prawda. Mam dzieci i zdarza mi się czasami na nie pokrzykiwać, serio, albo narzekać na hałas. Ale każdy człowiek jest z czegoś dumny, coś kocha, w czymś się odnajduje i jednocześnie natłok zdarzeń, gorsza forma, choroba, zły dzień i też w jednej chwili moze mieć na chwilę czegoś dość. Szanuje każdego wizje, ale zdecydowanie nie uwierzę w słowa
"bo ja nigdy..."
"ja w tej sytuacji zrobiłabym to czy to...(np nie wybaczylabym mezowi zdrady) . Zawsze to powtarzam ręczyć za własne zachowanie można, jesli ma się już to doświadczenie za sobą.
Fajny tatuaż
I .....uj zdolowalam się
latem zaraz po poronieniu siedzialysmy we trzy sąsiadki i mówilysmy o tym, ze dwie z nas właśnie poroniły i trzecia ze mysli o trzecim..... i rezultat taki najmlodsza zaszła zaraz, ja po niej cp, potem okazalo się, ze znajoma z osiedla w ciąży z 3, a teraz wlasnie mialam tel , ze ta ze schodów (w moim wieku) jest w ciąży
tylko ja zostałam bez ciąży jak ta głupia- łudząc się co cykl
pierd....lę test biały piję perłę - jeszcze do tej pory mnie to tak nie kłuło, bynajmniej ciąża kumpeli, mimo ze ja po cp, odrazu po narodzinach pobiegłam do niej z torbą slodkich różowych ciuszków. Ale te dwie - rozumiecie - za ścianą będzie mi płakać
(mieszkamy w segmentach) ich sypialnia za scianą naszej sypialni