reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
W ogóle oglądałam jakiś odcinek In Vitro nauka czy cud i tam nie doszło do transferu, bo endometrium miała 5,6 i jak się lekarz wyraził 3 krotnie maleje szansa na zagnieżdżenie, nie ryzykują, to dyskwalifikuje, powinno być przy invitro od 8 w górę...ale niestety nie powiedzieli czym ją faszerowali, bo jakieś leki dostała na poprawienie. To wam pomogłam co niemiara🤣

No i nie poszłam po testy bo mi na akupunkturze bańki postawiła, bo znowu dychram i kazała do domku wygrzewać...
Po jedzenie wysłałam córkę, ale nie będę nastolatce kazała testy kupować, jak my się ukrywamy ze staraniami...

W ogóle oglądałam jakiś odcinek In Vitro nauka czy cud i tam nie doszło do transferu, bo endometrium miała 5,6 i jak się lekarz wyraził 3 krotnie maleje szansa na zagnieżdżenie, nie ryzykują, to dyskwalifikuje, powinno być przy invitro od 8 w górę...ale niestety nie powiedzieli czym ją faszerowali, bo jakieś leki dostała na poprawienie. To wam pomogłam co niemiara🤣

No i nie poszłam po testy bo mi na akupunkturze bańki postawiła, bo znowu dychram i kazała do domku wygrzewać...
Po jedzenie wysłałam córkę, ale nie będę nastolatce kazała testy kupować, jak my się ukrywamy ze staraniami...
Ja w tym cyklu na ostatnim usg miałam 5.6 mm😅

Wy to chyba życia nie macie 🥲
Też o tym myślę jak kończę czytać w pracy, wychodzę, jadę do domu, mija 2h... nadziugane 20 stron🙈
Prawda. Mam dzieci i zdarza mi się czasami na nie pokrzykiwać, serio, albo narzekać na hałas. Ale każdy człowiek jest z czegoś dumny, coś kocha, w czymś się odnajduje i jednocześnie natłok zdarzeń, gorsza forma, choroba, zły dzień i też w jednej chwili moze mieć na chwilę czegoś dość. Szanuje każdego wizje, ale zdecydowanie nie uwierzę w słowa
"bo ja nigdy..."
"ja w tej sytuacji zrobiłabym to czy to...(np nie wybaczylabym mezowi zdrady) . Zawsze to powtarzam ręczyć za własne zachowanie można, jesli ma się już to doświadczenie za sobą.
Fajny tatuaż 😊😁

I .....uj zdolowalam się 😑😶😒 latem zaraz po poronieniu siedzialysmy we trzy sąsiadki i mówilysmy o tym, ze dwie z nas właśnie poroniły i trzecia ze mysli o trzecim..... i rezultat taki najmlodsza zaszła zaraz, ja po niej cp, potem okazalo się, ze znajoma z osiedla w ciąży z 3, a teraz wlasnie mialam tel , ze ta ze schodów (w moim wieku) jest w ciąży 😑tylko ja zostałam bez ciąży jak ta głupia- łudząc się co cykl 💔 pierd....lę test biały piję perłę - jeszcze do tej pory mnie to tak nie kłuło, bynajmniej ciąża kumpeli, mimo ze ja po cp, odrazu po narodzinach pobiegłam do niej z torbą slodkich różowych ciuszków. Ale te dwie - rozumiecie - za ścianą będzie mi płakać😑 (mieszkamy w segmentach) ich sypialnia za scianą naszej sypialni😒😖😕😖
Przytulam mocno. Wierzę, że zanim one urodzą ty zajdziesz więc te krzyki za ścianą tylko cię przygotują na nieprzespane noce, ale nie będą dla ciebie bolesne.

reklama
Do góry