reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
W ogóle oglądałam jakiś odcinek In Vitro nauka czy cud i tam nie doszło do transferu, bo endometrium miała 5,6 i jak się lekarz wyraził 3 krotnie maleje szansa na zagnieżdżenie, nie ryzykują, to dyskwalifikuje, powinno być przy invitro od 8 w górę...ale niestety nie powiedzieli czym ją faszerowali, bo jakieś leki dostała na poprawienie. To wam pomogłam co niemiara🤣

No i nie poszłam po testy bo mi na akupunkturze bańki postawiła, bo znowu dychram i kazała do domku wygrzewać...
Po jedzenie wysłałam córkę, ale nie będę nastolatce kazała testy kupować, jak my się ukrywamy ze staraniami...

W ogóle oglądałam jakiś odcinek In Vitro nauka czy cud i tam nie doszło do transferu, bo endometrium miała 5,6 i jak się lekarz wyraził 3 krotnie maleje szansa na zagnieżdżenie, nie ryzykują, to dyskwalifikuje, powinno być przy invitro od 8 w górę...ale niestety nie powiedzieli czym ją faszerowali, bo jakieś leki dostała na poprawienie. To wam pomogłam co niemiara🤣

No i nie poszłam po testy bo mi na akupunkturze bańki postawiła, bo znowu dychram i kazała do domku wygrzewać...
Po jedzenie wysłałam córkę, ale nie będę nastolatce kazała testy kupować, jak my się ukrywamy ze staraniami...
Ja w tym cyklu na ostatnim usg miałam 5.6 mm😅

Wy to chyba życia nie macie 🥲
Też o tym myślę jak kończę czytać w pracy, wychodzę, jadę do domu, mija 2h... nadziugane 20 stron🙈
Prawda. Mam dzieci i zdarza mi się czasami na nie pokrzykiwać, serio, albo narzekać na hałas. Ale każdy człowiek jest z czegoś dumny, coś kocha, w czymś się odnajduje i jednocześnie natłok zdarzeń, gorsza forma, choroba, zły dzień i też w jednej chwili moze mieć na chwilę czegoś dość. Szanuje każdego wizje, ale zdecydowanie nie uwierzę w słowa
"bo ja nigdy..."
"ja w tej sytuacji zrobiłabym to czy to...(np nie wybaczylabym mezowi zdrady) . Zawsze to powtarzam ręczyć za własne zachowanie można, jesli ma się już to doświadczenie za sobą.
Fajny tatuaż 😊😁

I .....uj zdolowalam się 😑😶😒 latem zaraz po poronieniu siedzialysmy we trzy sąsiadki i mówilysmy o tym, ze dwie z nas właśnie poroniły i trzecia ze mysli o trzecim..... i rezultat taki najmlodsza zaszła zaraz, ja po niej cp, potem okazalo się, ze znajoma z osiedla w ciąży z 3, a teraz wlasnie mialam tel , ze ta ze schodów (w moim wieku) jest w ciąży 😑tylko ja zostałam bez ciąży jak ta głupia- łudząc się co cykl 💔 pierd....lę test biały piję perłę - jeszcze do tej pory mnie to tak nie kłuło, bynajmniej ciąża kumpeli, mimo ze ja po cp, odrazu po narodzinach pobiegłam do niej z torbą slodkich różowych ciuszków. Ale te dwie - rozumiecie - za ścianą będzie mi płakać😑 (mieszkamy w segmentach) ich sypialnia za scianą naszej sypialni😒😖😕😖
Przytulam mocno. Wierzę, że zanim one urodzą ty zajdziesz więc te krzyki za ścianą tylko cię przygotują na nieprzespane noce, ale nie będą dla ciebie bolesne.

reklama
Do góry