reklama
Avy
Fanka BB :)
Niestety, prawda Gin nawet mi podział jakiś czas temu (facet), że jak już się uda to facet sobie przypisuje 50% zasług, a to kobiety mają przerypaneJa też właśnie nie chce żeby mnie to planowanie ograniczało, ale wezmę pracę, może od razu zajdę i wtedy będą jakieś pretensje, ale chyba nie będę się przejmować. Wszyscy mi teraz mówią, walcz o UoP, bo może bym się dogadała, ale to powoduje duże problemy z biurokracja, no i wiadomo, tez trochę mniejsze wynagrodzenie. Ogólnie kobiety maja w życiu przewalone, taka puenta
Ja nie mam takich rozkmin z pracą, ale mam inne - jak ja sobie u licha z firmą poradzę Mam jeden zapasowy pokój w budynku firmy to przerobię na dziecięcy
hachette
Tak powyżej 30% nieprawidłowych to wynik zły, 15-30% nieprawidłowych to „tak-se”, a poniżej 15% nieprawidłowych to dobrze mąż ma 9% nieprawidłowychczy to dobrze? Po gifie wydaje mi się że tak, ale ja nie znaaaaam się czy można podskakiwać z radości?
Pati2388
Pamiętam jak mój gin mi mówił że po okresie mamy trzonowac może z raz albo najlepiej wcale a potem od 12dc co dwa dni działać ale moja owu tak 12-14 dc a to dlatego bo te pleminiki były takie bardziej "żywotne" czy jakoś tak to mówił nie pamiętam dokładnie@LadyCaro zaczynała
A z tą owu no to właśnie dlatego każą co 2-3 dni cały cykl. Bo w sumie nawet jak np. 3 razy z rzędu miałaś w 18dc to nie znaczy, że następnym razem się nie przesunie na 12dc albo na 20dc... Więc no tak dupa, trzeba czymś monitorować, mi pomaga temperatura, ale ona po fakcie - więc wychwycisz, że owu jeszcze nie było (jeżeli masz ładne skoki temperatury, a to też nie jest oczywiste), no ale nie przewidzisz, że przyjdzie wcześniej... Czyli wracamy do tego seksu co najmniej co 2 dni od końca okresu do potwierdzenia owu albo temperaturą albo USG
Bolilol
niech to powie mojej owulacji w 10dcPamiętam jak mój gin mi mówił że po okresie mamy trzonowac może z raz albo najlepiej wcale a potem od 12dc co dwa dni działać ale moja owu tak 12-14 dc a to dlatego bo te pleminiki były takie bardziej "żywotne" czy jakoś tak to mówił nie pamiętam dokładnie
Jessylox
Tez nie wiem jak sobie z firmą poradzę (tez oprócz tej pracy, bym miała swoje zlecenia), już do męża powiedziałam ja najpierw będę się opiekować a potem ty pójdziesz na tacierzyński, bo masz umowę o pracę.Niestety, prawda Gin nawet mi podział jakiś czas temu (facet), że jak już się uda to facet sobie przypisuje 50% zasług, a to kobiety mają przerypane
Ja nie mam takich rozkmin z pracą, ale mam inne - jak ja sobie u licha z firmą poradzę Mam jeden zapasowy pokój w budynku firmy to przerobię na dziecięcy
Pati2388
To trzonuj od 10dc albo najlepiej cały czasniech to powie mojej owulacji w 10dc
Jessylox
No mi ginekolog dokładnie mówi, kiedy jest owu, ale teraz chodzę do niego co dwa dni, byłam dzisiaj, potem idę poniedziałek rano i wtorek. Powiedział, ze pęcherzyk ładniejszy niż w poprzednim cyklu, wiec może coś ten duphaston pomógł.A monitoring może bardziej precyzyjnie pokazać kiedy owu będzie? Czy to też raczej tak orientacyjnie? Wychodzi na to, że chyba tylko podczas stymulacji można precyzyjnie określić ten moment …
reklama
Brownie1992
Moderator
Wy to chyba życia nie macie