reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ale jak kawa ma mieć sprawdzony skład? Kawa to kawa, a czy jest zanieczyszcza to inna sprawa, dlatego chyba najlepsza opcja to ziarno, można też kupić eko ziarno.
są różne plantacje kawy i różne sposoby wypalania jej co przekłada się na jakoś. Tak to zrozumiałam 🙂 tak tak dokładnie najlepsza to zdecydowanie ziarno 🙂

Z nieco innej beczki- czy wiecie może, czy praktykuje się samo podanie zastrzyku na pęknięcie, bez stymulacji? Tak sobie teraz myślę, że skoro u mnie jakiś pęcherzyk dominujący był to może wystarczyłby sam zastrzyk? Zupełnie nie pomyślałam żeby zapytać o to lekarza…
Ja poprosiłam o sam ovitrelle bo chciałam mieć pewność, że pęcherzyk pęknie, bo przygotowywałam się do transferu. A w zeszłym roku przynajmniej dwa razy "przyłapałam", że nie pękł.

Z nieco innej beczki- czy wiecie może, czy praktykuje się samo podanie zastrzyku na pęknięcie, bez stymulacji? Tak sobie teraz myślę, że skoro u mnie jakiś pęcherzyk dominujący był to może wystarczyłby sam zastrzyk? Zupełnie nie pomyślałam żeby zapytać o to lekarza…
A skąd wiesz, że u Ciebie pęcherzyk nie pęka?

reklama
Hej! Udało mi się Was nadrobić :) Uff!

Wgl jestem jakos 1-2 dni po owu i cosik mam ochote na sexy ( wczoraj nie było bo mąż zmęczony )
Czy w takim czasie jest jeszcze szansa żeby coś z tego wyszło ?
Jeśli miałaś potwierdzony termin owu to już lipa. Jeśli ten termin ustaliłaś "na czuja" to wszystko może się zdarzyć :)
U mnie 3dpo i niemąż taki zmęczony przyszedł, że chyba trzebaby było popracować nad potomkiem. Ja sennym głosem tylko mu odpowiedziałam "serio? dzisiaj?". Dostał krótki wykład na temat tego jak to działa i już coś więcej wie 🙈🙈🙈

Do góry