reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Dozowanie dobra sprawa. Ja już też się tego nauczyłam, kiedyś to zawsze jak pojebana wychodziłam przed szereg i non stop byłam zajebana zadaniami …
o nie, nie. W korpo nie wolno, jak będziesz robić na 150% to za chwile to Twoje 150 stanie się dla szefostwa 100 i już każdy będzie wymagał zapierdolu 😂
Ja pracuję tak, żeby moja robota była dowieziona na czas i czasem staram się zasygnalizować jakieś moje proaktywne działanie. I tyle :D

reklama
😁 Ja mogę sobie pozwolić na forum w przerwie w pracy i później może na siłowni na rowerku bo mąż nie wie że tu się użalam 🤭🤫
to u mnie mąż wie i nawet jak dostaje jakieś wyniki badan to się pyta "a dziewczyny co powiedziały?" 😅
Raz po seksie siedze w telefonie a on "już się pochwaliłaś, ze trzonowaliśmy?" xD u niego bardzo się przyjęło słowo trzon i trzonowanie 😂😂

to u mnie mąż wie i nawet jak dostaje jakieś wyniki badan to się pyta "a dziewczyny co powiedziały?" 😅
Raz po seksie siedze w telefonie a on "już się pochwaliłaś, ze trzonowaliśmy?" xD u niego bardzo się przyjęło słowo trzon i trzonowanie 😂😂
Mój tez się powoli przyzwyczaja ze dziele się z Wami tutaj prawie wszystkim 🤷‍♀️ dużo lepiej mi się w glowie robi jak wyleje swoje żale tutaj 🥰
A słowo trzon i trzonowanie tez mu weszło 😂

licze ze nasze kreseczki grupowe się z nami podziela 🙂
U mnie w sumie ból piersi, a bardziej sutków😅, bardziej senna jestem 😅, mam zgage, ciepło i zimno i w sumie to takie jedyne, więc jakby nie patrząc takie jak wcale 😅. Jedynie to, że nie miewałam wcześniej zgagi, a obecnie ja mam 😊, ale jest taka rzeczą poczucia spokoju psychicznego 😅😅. Wczoraj raz mnie ze mdliło, ale obstawiam, że za późno jadłam, dziś w sumie zgaga i zamykające się oczy 😅😅😅

Wgl jestem jakos 1-2 dni po owu i cosik mam ochote na sexy ( wczoraj nie było bo mąż zmęczony )
Czy w takim czasie jest jeszcze szansa żeby coś z tego wyszło ?

U mnie w sumie ból piersi, a bardziej sutków😅, bardziej senna jestem 😅, mam zgage, ciepło i zimno i w sumie to takie jedyne, więc jakby nie patrząc takie jak wcale 😅. Jedynie to, że nie miewałam wcześniej zgagi, a obecnie ja mam 😊, ale jest taka rzeczą poczucia spokoju psychicznego 😅😅. Wczoraj raz mnie ze mdliło, ale obstawiam, że za późno jadłam, dziś w sumie zgaga i zamykające się oczy 😅😅😅
trzymam kciuki mocno za Ciebie 💕💕

reklama
Do góry