reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Dozowanie dobra sprawa. Ja już też się tego nauczyłam, kiedyś to zawsze jak pojebana wychodziłam przed szereg i non stop byłam zajebana zadaniami …
o nie, nie. W korpo nie wolno, jak będziesz robić na 150% to za chwile to Twoje 150 stanie się dla szefostwa 100 i już każdy będzie wymagał zapierdolu 😂
Ja pracuję tak, żeby moja robota była dowieziona na czas i czasem staram się zasygnalizować jakieś moje proaktywne działanie. I tyle :D

reklama
😁 Ja mogę sobie pozwolić na forum w przerwie w pracy i później może na siłowni na rowerku bo mąż nie wie że tu się użalam 🤭🤫
to u mnie mąż wie i nawet jak dostaje jakieś wyniki badan to się pyta "a dziewczyny co powiedziały?" 😅
Raz po seksie siedze w telefonie a on "już się pochwaliłaś, ze trzonowaliśmy?" xD u niego bardzo się przyjęło słowo trzon i trzonowanie 😂😂

to u mnie mąż wie i nawet jak dostaje jakieś wyniki badan to się pyta "a dziewczyny co powiedziały?" 😅
Raz po seksie siedze w telefonie a on "już się pochwaliłaś, ze trzonowaliśmy?" xD u niego bardzo się przyjęło słowo trzon i trzonowanie 😂😂
Mój tez się powoli przyzwyczaja ze dziele się z Wami tutaj prawie wszystkim 🤷‍♀️ dużo lepiej mi się w glowie robi jak wyleje swoje żale tutaj 🥰
A słowo trzon i trzonowanie tez mu weszło 😂

licze ze nasze kreseczki grupowe się z nami podziela 🙂
U mnie w sumie ból piersi, a bardziej sutków😅, bardziej senna jestem 😅, mam zgage, ciepło i zimno i w sumie to takie jedyne, więc jakby nie patrząc takie jak wcale 😅. Jedynie to, że nie miewałam wcześniej zgagi, a obecnie ja mam 😊, ale jest taka rzeczą poczucia spokoju psychicznego 😅😅. Wczoraj raz mnie ze mdliło, ale obstawiam, że za późno jadłam, dziś w sumie zgaga i zamykające się oczy 😅😅😅

Wgl jestem jakos 1-2 dni po owu i cosik mam ochote na sexy ( wczoraj nie było bo mąż zmęczony )
Czy w takim czasie jest jeszcze szansa żeby coś z tego wyszło ?

U mnie w sumie ból piersi, a bardziej sutków😅, bardziej senna jestem 😅, mam zgage, ciepło i zimno i w sumie to takie jedyne, więc jakby nie patrząc takie jak wcale 😅. Jedynie to, że nie miewałam wcześniej zgagi, a obecnie ja mam 😊, ale jest taka rzeczą poczucia spokoju psychicznego 😅😅. Wczoraj raz mnie ze mdliło, ale obstawiam, że za późno jadłam, dziś w sumie zgaga i zamykające się oczy 😅😅😅
trzymam kciuki mocno za Ciebie 💕💕

reklama
Do góry